Door INTELEC Software
29 - 01 - 18 | 0 reacties
INTELEC Software en BOOA & SOBA slaan de handen ineen!

Website INTELEC

INTELEC Software en BOOA & SOBA Security Opleidingen slaan de handen ineen!
Verregaande samenwerking op het gebied van Workshops, InCompany opleidingen en Engineering
.

SOBA Security Opleidingen maakte vandaag bekend dat er per 1 januari 2018 een samenwerkingsovereenkomst is opgesteld tussen INTELEC Software en BOOA & SOBA Security Opleidingen.
Hiermee is SOBA Security Opleidingen het enige opleidingsinstituut in Nederland dat in samenwerking met INTELEC Software, opleidingen verzorgt m.b.t. Kabelberekenen conform NEN 1010 met behulp van INTELEC Software.

Deze overeenkomst is het gevolg van een jarenlange samenwerking tussen INTELEC Software en BOOA Training en Opleidingen, wat sinds 2016 onderdeel is geworden van SOBA Security Opleidingen. Door alle Workshops, In-company opleidingen en Engineering over te nemen van INTELEC Software kan het bedrijf zich meer richten op de ontwikkeling van de Software. “Alle kennis en vaardigheden zijn al aanwezig door het al jarenlang lesgeven. Alle cursussen van INTELEC Software werden al gepland en uitgevoerd door BOOA Training en Opleidingen. Dit schepte wel eens verwarring bij de klant wat nu door deze samenwerkingsovereenkomst dus niet meer het geval is” aldus Armand van Bercheycke, directeur van SOBA Security Opleidingen/BOOA Training en Opleidingen. 

Door de samenwerking kan INTELEC Software zich vanaf nu volledig richten op de ontwikkeling, verkoop en ondersteuning van de Software. Voor het volgen van een Workshop, het organiseren van een In-company opleiding of Engineeringaanvragen neemt u contact op met SOBA Security Opleidingen. SOBA Security Opleidingen is een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van Inbraakbeveiliging, Brandveiligheid en NEN Normering. Het hoofdkantoor van SOBA Security Opleidingen bevindt zich in De Meern.

INTELEC Software is een bedrijf dat een gedegen expertise opgebouwd heeft met de NEN-1010 en heeft in 1993 in samenwerking met het NUON het integrale KabelNet-software programma op de markt gebracht. Het hoofdkantoor van INTELEC Software bevindt zich in Uden.

Klik hier voor meer informatie over de cursus Kabelberekenen NEN 1010 m.b.v. INTELEC Software

Doorlezen

Reacties

Laat een reactie achter