« Terug

SOBA in Utrecht Business Magazine

Doorklik SOBA Utrecht Business.jpg16 jan

Utrecht Business Magazine besteedt in haar januari-editie aandacht aan SOBA met de titel 'SOBA: opleiden voor een veiliger Nederland'. In een interview met directeur Ymke van Kersen en programmamanager Wijnand van Loon wordt het belang van een kwalitatief goede opleiding toegelicht. SOBA wil graag een betrouwbare opleidingspartner zijn, zowel voor bedrijven als voor ZZP-ers die hun certificaten moeten hebben om te kunnen werken.

Als programmamanager zorgt Wijnand van Loon ervoor dat de opleidingen die SOBA biedt, aansluiten bij de praktijk en de actualiteit: “We kijken naar ontwikkelingen in de markt. Wat is er nodig? Wat verandert er als bepaalde wet- en regelgeving wordt aangepast? Wat betekent dat voor onze sector? Bedrijven en medewerkers in onze branche hebben behoefte om hun kwaliteit te kunnen aantonen. Ontwikkelen, doorgroeien, verbreden of verdiepen in het vakgebied is essentieel om meerwaarde te bieden op de werkvloer, nu en in de toekomst. SOBA biedt hier alle mogelijkheden voor. Van laagdrempelige instapcursussen tot een complete Security-leerlijn."

Voorkant Utrecht Business jan 2023SOBA biedt diverse mogelijkheden voor maatwerkopleidingen en InCompany trainingen. Een opleidingstraject kan aan specifieke wensen worden aangepast. Ymke van Kersen geeft aan dat SOBA hierin snel en flexibel is:
"Zo hebben we bijvoorbeeld een traject opgezet voor zij-instromers om de tekorten in de branche weg te nemen. Voor specifieke doelgroepen stellen we een opleidingsprogramma met baangarantie samen.” Maar ook als ZZP-er kun je bij SOBA een opleiding vinden om de benodigde diploma’s te halen of je eigen ‘leerlijn’ uitstippelen en die volgen in het tempo dat bij jou past. 

Ymke van Kersen: “SOBA heeft een bijzonder hoog slagingspercentage. In mijn ogen is dat geen doel op zich, maar eerder een mooie bevestiging van de kwaliteit van onze opleidingen. Het doet ons goed te weten dat we hoogwaardige professionals afleveren voor de security- en brandbeveiligingsmarkt en zo Nederland steeds veiliger maken.”

Klik hier om het artikel te lezen.

Utrecht Business is een tweemaandelijks blad en online platform voor ondernemers in de regio Utrecht. Het magazine wordt verspreid in een oplage van 25.000 in de provincie Utrecht.

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3