« Terug

Gezamenlijke visie op onderwijs verscherpen

Visiekit aug 2023.jpg20 sep

Onlangs heeft het onderwijsteam van SOBA, Mariëlle Nieuwenhuizen en Emilia Roelofs, een thema-avond georganiseerd over de visie op ons onderwijs en leren. Met behulp van de VisieKit van Vernieuwenderwijs is met een groep collega’s gesproken over onderwerpen als het doel van ons onderwijs, de manier van lesgeven, de rol van de docent, de functie van toetsing en het belang van kennis. Oftewel: de kernprincipes van onderwijs.

Gezamenlijk hebben we verschillende stappen doorlopen, waarbij we besproken hebben wat onze visie is op onderwijs, welke ontwerpprincipes we willen gebruiken en welke vormen van leren we onze cursisten willen bieden bij SOBA.

Middels deze sessie bij SOBA verscherpen we onze gezamenlijke visie op het onderwijs. De uitkomsten bieden een helder kader waardoor we de opleidingen nog mooier en beter kunnen maken.

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3