Referenties

Designline-SOBA.svg

referenties-grow-your-skills-trainee-academy-soba.jpg

Guido van Gessel

Directeur de Trainee Academy

Afgelopen periode hebben we voor het eerst een project met SOBA gedaan. De opdracht die wij van onze opdrachtgevers hadden meegekregen was: vindt voor mij 8 kandidaten die passen in het profiel van Security Engineer. Nadat we 18 kandidaten hadden gevonden, moest er nog een selectie gedaan worden om tot de uiteindelijke 8 te komen.

SOBA heeft zich naast het feit dat ze zich zeer flexibel opstelde ons enorm geholpen hiermee. Er werd een bootcamp van twee dagen georganiseerd waar de kandidaten theorie kregen en vervolgens een opdracht moesten uitwerken. De bedoeling was om deze vervolgens aan de opdrachtgever te presenteren.

We hebben uiteindelijk een selectie gemaakt van 8 uitstekende kandidaten, die inmiddels de training volgen, en door SOBA begeleid worden. Mede dankzij de hulp en de professionaliteit van de mensen van SOBA is dit project een succes geworden. Als je op zoek bent naar een opleidingsinstituut wat net even meer doet dan is SOBA de partij waar je moet zijn, een echte aanrader.

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3