« Terug

SOBA onderdeel van de SeSa Groep: Een uniek samenwerkingsverband

SeSa Groep Armand van Bercheycke 1 groot (2).jpg27 okt

SOBA maakt onderdeel uit van de Insasco-holding waaronder nog een aantal andere security en safety gerelateerde bedrijven vallen. Om als groep voor een grotere herkenbaarheid in de markt te zorgen, is de naam ‘SeSa Groep: Kenniscentrum Security & Safety’ toegevoegd. Alle bedrijven in de holding zullen vanaf nu in al hun uitingen duidelijk vermelden dat zij onderdeel uitmaken van de SeSa Groep. 

Intussen maken al 8 bedrijven onderdeel uit van onze groep. Binnen de groep werken 60 medewerkers. Gezamenlijk geven zij adviezen, ontwikkelen en verzorgen zij meer dan 200 opleidingen en trainingen en sturen zij circa 200 externe specialisten aan als adviseur en/of docent. Kortom: de SeSa Groep staat als een huis! Wij blijven onder onze eigen bedrijfsnaam doorwerken en u heeft nog steeds contact met uw vertrouwde contactpersoon binnen ons bedrijf. Wél kunnen onze relaties vanaf nu profiteren van de kennis en kunde van onze andere bedrijven.

Uniek samenwerkingsverband en kenniscentrum voor security en safety

De SeSa Groep is een samenwerkingsverband van gerenommeerde management-, organisatie-, consultancy- en opleidingsbedrijven. Wij hebben jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het gebied van security en safety. Samen vormen wij een uniek kenniscentrum dat een oplossing biedt voor ieder security- en safety-vraagstuk. De SeSa Groep is een onafhankelijke autoriteit en biedt een uniek totaalpakket van diensten aan door de multidisciplinaire inzet, kennis en samenwerking van onze bedrijven.

Werken aan een veiliger Nederland

De SeSa Groep heeft als missie ‘Werken aan een veiliger Nederland’. SeSa adviseert over beveiligingsmaatregelen, begeleidt security- en safety-projecten en verzorgt ruim 200 kwalitatief hoogstaande beveiligings- en veiligheids- opleidingen en trainingen van mbo-2 niveau tot en met post-hbo. De SeSa Groep is een meedenkend partner en betrokken bij de grootste beveiligingsprojecten in Nederland en het Caribisch gebied.

Bij de SeSa Groep zetten wij mens, proces, middelen en informatie centraal in onze dienstverlening.

Kennis is de kern

Armand van Bercheycke, algemeen directeur van de SeSa Groep is Register Security Expert (RSE) met meer dan 30 jaar ervaring in het veld van High Security en Safety. Van Bercheycke: “Juist in een tijd waarin criminaliteit steeds harder en professioneler wordt, is het belangrijk om met een integraal antwoord te komen. Bij de SeSa Groep zetten wij mens, proces, middelen en informatie centraal in onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat de juiste kennis en expertise op het gebied van security en safety bij de juiste mensen binnen de organisatie aanwezig is door het bieden van management & organisatie-ondersteuning, gerichte consultancy en door het opleiden van medewerkers. Kortom: kennis is de kern. Nu en in de toekomst.”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de diensten van de SeSa Groep en de expertisegebieden van de bedrijven die onderdeel
uitmaken van de SeSa Groep op www.sesagroep.nl

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3