« Terug

Officiële ondertekening: SOBA en The Future Group bundelen krachten voor nieuwe Post-HBO Registeropleiding Informatiebeveiliging

1.jpg23 jan

Op vrijdag 19 januari ondertekenden Ymke van Kersen, directeur van SOBA en Jasper van Orden, algemeen directeur van The Future Group een samenwerkingsovereenkomst voor de Post-HBO Registeropleiding Informatiebeveiliging. Deze samenwerking staat voor een krachtige synergie waarbij SOBA's reputatie als professionele opleidingspartner wordt gecombineerd met de expertise van The Future Group op het gebied van IT en informatiebeveiliging.

Dit partnerschap resulteerde in de lancering van de nieuwe Post-HBO Registeropleiding Informatiebeveiliging.  Een opleiding met focus op zowel theoretische kennis als praktische toepassing. De opleiding beoogt de kloof tussen business en IT in het dynamische werkveld van Informatiebeveiliging te overbruggen. Na afronding ben je een ‘gespecialiseerd security generalist’.

Kwaliteit en Innovatie

Van Kersen: “Door dit contract te tekenen, laten SOBA en The Future Group zien dat ze gezamenlijk streven naar hoogwaardig onderwijs in informatiebeveiliging. Hiermee willen we professionals voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om effectief om te gaan met de complexiteit van informatiebeveiliging in hun organisaties”.Van Orden: “Het is mooi om te zien dat de bij The Future Group aangesloten IT ondernemers, inhoudelijk zo sterk zijn dat zij binnen hun vakgebied een kwalitatief hoogwaardige Post- HBO opleiding kunnen verzorgen”.

Deelnemers die reeds een andere opleiding bij SOBA hebben gevolgd, kunnen deze nieuwe opleiding gebruiken om zich verder te verdiepen in het werkveld van de informatiebeveiliging. Kennis en inzichten kunnen daarnaast worden gebruikt om een totaal securitybeeld voor hun organisatie te creëren. Het vormt een mooie start óf een waardevolle aanvulling op bestaande diploma’s binnen het vakgebied.

 2

De ondertekening werd gevierd met een glaasje bubbels!

De Post-HBO Registeropleiding Informatiebeveiliging start op 20 maart. Wil je meer weten over de inhoud en de opbouw? Wij nodigen je graag uit voor de informatieavond “Inzicht in Informatiebeveiliging” op woensdag 21 februari van 19.00 u tot 21.00 u bij Soba Security Opleidingen in De Meern. Kijk op voor meer informatie en aanmelden op: https://www.soba.nl/inzicht-in-informatiebeveiliging

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3