« Terug

Lancering E-learning Security Awareness op Firesafety en Security Event

Security Awareness.jpg29 mrt

Lancering nieuwe E-learning Security Awareness!

Tijdens het FireSafety en Security Event op 10 en 11 april 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch lanceren we met trots onze nieuwe E-learning Security Awareness. Dit programma helpt  medewerkers om hun contacten, systemen en bedrijfsgegevens veilig te beheren.

Waarom is Security Awareness belangrijk?

In de huidige digitale wereld is het belangrijker dan ooit dat medewerkers zich bewust zijn van de gevaren van cybercriminaliteit. Van Phising tot social engineering en van malware en ransomware tot werken in de cloud. Dit zijn slechts enkele van de bedreigingen waar vrijwel alle organisaties mee te maken krijgt. Voorkom financiële verliezen, verlies van data, werkonderbrekingen, mogelijke chantage en reputatieschade. Zorg dat alle medewerkers zich bewust zijn van deze risico's en weten hoe ze ermee om moeten gaan.

Vergroot de weerbaarheid van je organisatie

Ons Security Awareness E-Learning programma biedt hoogwaardige modules met praktische situaties, aansprekende video’s, interactieve oefeningen en verrassende elementen. Zo werken medewerkers stap voor stap naar een duurzame gedragsverandering toe. Met als doel een vergroting van het bewustzijn en een vermindering van risico’s voor de organisatie. Pas als je medewerkers alert zijn, is je organisatie weerbaar. 

Wat kun je verwachten van de E-learning?

De inhoud van onze E-learning omvat onderwerpen als werken in de cloud, phishing, social engineering, persoonsgegevens, malware en ransomware, en cybersecurity. De opleiding bestaat uit modules die gedurende een periode van 28 weken vrijkomen. De modules zijn zorgvuldig opgebouwd, met voorkennismodules, verdiepende modules met interactieve lessen en praktische scenario's, en herhalingsmodules om de kennis vers in het geheugen te houden.    

En heel belangrijk: Het leren wordt als plezierig ervaren!

Voor wie is deze E-learning bedoeld?

De E-learning Security Awareness is geschikt voor iedereen die zijn of haar eigen veiligheid en die van de organisatie wil waarborgen. Of je nu een werknemer bent die dagelijks met bedrijfsinformatie omgaat of een manager die verantwoordelijk is voor het veiligheidsbeleid, deze opleiding biedt waardevolle inzichten en praktische kennis die direct kunnen worden toegepast.

Kom langs op het FireSafety en Security Event!

Benieuwd geworden? We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op stand B.17 tijdens het FireSafety en Security Event. Hier kom je meer te weten komen over onze E-learning Security Awareness. We demonstreren de E-learning en beantwoorden graag alle vragen. Mis deze kans niet! Maak je organisatie weerbaar!

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3