« Terug

Terugblik FireSafety & Security Event

Team SOBA.jpg28 apr

Opening van het evenement

Het evenement werd officieel geopend door de Algemeen Voorzitter van de Federatie Veilig Nederland Boele Staal. De vier voorzitters Ard van der Steur, Nederlandse Veiligheidsbranche, Boele Staal, Jan Kuipers, VEB Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en Marc Niele, voorzitter vak commissie beveiliging van Techniek Nederland verrichtten gezamenlijk door het doorknippen van een lint de openingsceremonie.

Ymke van Kersen: ‘Het was een geweldig evenement met een fantastische opkomst. Wij zijn blij dat het zo’n succes is geworden.’

Partners van de SeSa Groep

Tijdens het evenement waren wij vertegenwoordigd samen met onze partners van de SeSa Groep. De SeSa Groep is hét kenniscentrum op het gebied van security en safety en bestaat uit de advies- en opleidingsbedrijven P&R Groep, Safetech en SoSecure, SPV, SOBA en Vakblad Security Management. Samen werken wij aan een veiliger Nederland. Op de beurs kon je bij ons terecht voor alle mogelijke veiligheidsvraagstukken.

Onze afdeling marketing had heel wat werk in de voorbereiding gestoken en we mochten dan ook trots zijn op onze mooie stand én de prachtige SeSa Brochure die speciaal tijdens deze gelegenheid uitkwam. Een 220 pagina’s tellende magazine met veel interviews en alle informatie over onze diensten en opleidingen. Kortom, onmisbaar op het bureau van iedere securityprofessional! Alle bezoekers kregen naast de brochure ook gratis de laatste editie van het vakblad Security Management mee.

Fotocollage FireSafety & Security Event

Complimentenmeisjes liepen rond

Heel veel van onze standbezoekers werden verwend en verrast met leuke complimenten door 1 van de complimentenmeisjes. Opvallend uitgedost met grote rode strik schreven ze de meest persoonlijke en treffende complimenten op een mooi kaartje namens de SeSa Groep. Prachtig om te zien hoe zeer iedereen zich in de tekst herkende! De kaartjes werden vol trots aan elkaar getoond ook onder de collega’s van de SeSa Groep zelf!

Opleidingsladders

Op de beurs lieten (toekomstige) cursisten en managers zich graag door onze programmamanager Wijnand van Loon informeren over onze Security Leerlijn. SOBA biedt een doorlopende Security Leerlijn aan voor Security Professionals van MBO-2 niveau tot Post-HBO. Er zijn meerdere leerlijnen mogelijk bijvoorbeeld ook voor Brandveiligheid en de leerlijnen kunnen zelfs worden uitgebreid of aangepast worden met opleidingen van 1 van onze SeSa partners SPV of SoSecure.

Dank aan alle vakgenoten

Installateurs, facilitair managers, security managers, studenten, trainee’s… kortom alle vakgenoten uit de Fysieke beveiliging, Brandveiligheid en Security Management hebben wij gelukkig sinds lange tijd weer ‘live’ kunnen informeren en inspireren met onze opleidingen en diensten.

Wij hebben heel veel plezier beleefd aan deze beurs en ervan genoten iedereen te ontmoeten. Hierbij danken wij iedereen hartelijk voor hun komst naar onze stand op het FireSafety & Security Event.

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3