« Terug

SOBA Schijndel uitgebreid en vernieuwd

IMG_1624.JPG25 nov

Donderdag 24 november 2022 hebben we samen de opening van onze geheel vernieuwde locatie in Schijndel gevierd. Het doorknippen van het lint staat symbool voor de enorme groei die SOBA de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

IMG_1628SOBA Security Opleidingen is al meer dan 30 jaar een begrip in beveiliging en brandveiligheid met het hoofdkantoor in De Meern. SOBA heeft in 2016 het opleidingsinstituut BOOA in Schijndel/Uden overgenomen. BOOA was specialist in opleidingen op het gebied van brandveiligheid, noodverlichting en NEN normen. Inmiddels wordt zowel in De Meern als in Schijndel het complete pakket aan opleidingen – fysieke beveiliging en brandveiligheid – aangeboden.

Na een verhuizing van Uden naar Schijndel werd er gestart met een kantoor en twee leslokalen. De afgelopen jaren heeft SOBA Schijndel een grote groei doorgemaakt en inmiddels is het gehele pand met de begane grond en twee verdiepingen in gebruik genomen. Daarmee is de oppervlakte verdubbeld van 250m² naar 500m².  Afgelopen maanden is hard gewerkt aan het vernieuwen van de lokalen. Op donderdag 24 november is SOBA Schijndel officieel heropend. Opening Schijndel 1

Deze opening staat symbool voor de groei van SOBA als geheel. Ook op de locatie De Meern zijn we de afgelopen jaren flink uitgebreid, van 500m² naar maar liefst 1500m². Dit gebeurde grotendeels tijdens corona en daardoor is dit geruisloos voorbij gegaan. Reden te meer om extra uit te pakken bij de feestelijke opening van SOBA Schijndel!

IMG_1577

     

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3