Zaalverhuur

Designline-SOBA.svg

Ben je op zoek naar een centraal gelegen en professionele les- of vergaderruimte? Ook daarvoor kun je bij SOBA terecht! SOBA verhuurt lokalen en vergaderruimtes in De Meern en Schijndel. De lokalen en vergaderruimtes van SOBA zijn te huur voor bedrijven, instellingen en netwerkorganisaties en zijn ideaal voor het geven van een cursus of opleiding. 

Op de locatie in De Meern beschikken wij over 9 leslokalen/vergaderruimtes, met plaats voor 10 tot 26 personen. Op de begane grond bevindt zich een bedrijfsrestaurant. Dagelijks wordt tussen 12.30 en 13.00 uur een lunch verzorgd. Met een ruime keuze aan dagspecialiteiten en andere verse producten is dit een fijne onderbreking van de dag.

Op de locatie in Schijndel beschikken wij over 4 lokalen/vergaderruimtes met plaats voor 8 tot 20 personen. Geniet van een heerlijke gevarieerde lunch met vers belegde harde en en zachte broodjes, warme snack of salade die dagelijks wordt verzorgd door onze cateraar.

Faciliteiten

  • Plug & Play: alle ruimtes zijn voorzien van smartboard of een beamer. Eenvoudig in bediening en direct te verbinden met een eigen laptop.
  • Flipover aanwezig.
  • Sfeervolle loungeruimte met gratis koffie, thee en chocomel.
  • Uitstekende sanitaire voorzieningen.

Bereikbaarheid

  • SOBA De Meern is gevestigd aan de Rijnzathe 8 in De Meern (nabij Utrecht) op de 5e en 6e verdieping. Gemakkelijk te bereiken vanaf de A2 en de A12. 
  • SOBA Schijndel is gevestigd aan de Galvaniweg 25a in Schijndel.
  • Beide locaties hebben voldoende gratis parkeergelegenheid. 
Afbeelding Zaalverhuur.jpg

Meer informatie

Ruimtes worden verhuurd in dagdelen van 3 uur, op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur. Ben je op zoek naar een ruimte in de avonduren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Zalen worden ingedeeld door de planning van SOBA Security Opleidingen BV. Je ontvangt een zaal die ruim genoeg is voor lesgeven of vergadering. Data en tijden worden in overleg met de planning afgestemd.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden: tel. 030 – 666 77 73 of info@soba.nl

Download hier de Prijzenlijst Zaalverhuur