« Terug

ID-BMI-OAI, ODB, PDB: Combineren of doorstromen bespaart jou veel tijd en geld!

Impressie (doorstroommogelijkheden).jpg23 jan

Ben je van plan om meerdere diploma’s te behalen en je kennis van het installeren, onderhouden, ontwerpen en projecteren van Brandmeldinstallaties te vergroten? Dan kun je de opleidingen combineren. Dit kan jou veel tijd en geld besparen.

Regelmatig krijgen wij de vraag of de opleiding Installatiedeskundige Brandmeld- en Ontruimingsinstallaties (ID-BMI-OAI) ook te combineren is met de opleiding Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB). Ook komen er vragen bij ons binnen of je vrijstelling kunt krijgen van bepaalde lessen als je het diploma ODB al hebt behaald en gaat doorstromen naar de opleiding Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties (PDB). Het antwoord? Ja dat kan!

We geven ter verduidelijking een voorbeeld:
Je volgt de dagopleiding ID-BMI-OAI maar wil ook jouw ODB-diploma behalen. Dit kun je doen door na afronden van ID-BMI-OAI in te stappen op dag 5 van de ODB-opleiding. Na dag 7 ben je dan klaar voor de examens. Deze combinatie scheelt jou 4 lesdagen en € 930!

Verder is het bijvoorbeeld goed om te weten dat de opleidingen ODB en PDB veel overlappende lesstof hebben en je vrijstelling krijgt. Van ODB naar PDB kan in 4 dagen. Van PDB naar ODB kan in 1 dag.

Dus ben je van plan om meerdere diploma’s te behalen en jouw kennis van het installeren, onderhouden, ontwerpen en projecteren van Brandmeldinstallaties vergroten? 
Klik dan hier voor een overzicht waarin we vrijwel alle combinatiemogelijkheden op een rij hebben gezet.

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3