« Terug

Team SOBA Schijndel staat voor je klaar: jullie zijn van harte welkom!

Team Schijndel 2022.jpg30 nov

Het SOBA-kantoor in Schijndel wordt gerund door Anke Bloem, Lisette Teunesen en Anke Maas. Anke Bloem en Lisette Teunesen werkten al zo’n 8 jaar bij BOOA toen het in 2016 werd overgenomen door SOBA. En intussen werken ze ook alweer 6 jaar met veel plezier voor SOBA. Anke Bloem werkt als accountmanager en Lisette als opleidingscoördinator. Zij kennen elkaar door en door en vullen elkaar perfect aan. Ze hoeven elkaar alleen maar aan te kijken en weten wat de ander bedoelt. “Wij zijn net een getrouwd stel 😉”, zegt Anke B. Vanaf najaar 2022 wordt het team aangevuld door Anke Maas (“dat er twee Ankes zijn, geeft nog wel eens verwarring”). Ook Anke Maas is opleidingscoördinator en ze heeft veel ervaring meegenomen vanuit haar werkzaamheden bij een ander opleidingsinstituut. Met z’n drieën vormen ze samen een mooi ervaren team.

IMG_1552Geen dag hetzelfde

Werken bij een opleidingsinstituut betekent dat je werkt volgens een vast ritme. Je ontvangt de groepen deelnemers, zorgt dat alles werkt in de lokalen. Het telefonisch adviseren van deelnemers en klanten, toesturen lesmaterialen, maken van offertes. De planning van de lokalen en docenten. Toch is geen dag hetzelfde. “We beginnen altijd om 8 uur om alles klaar te zetten voor de cursisten en docenten. Daarna verloopt een dag vaak van de hak op de tak. Offertes maken, mailtjes beantwoorden, vragen van cursisten, vragen van docenten.” Anke M. houdt van de afwisseling in het werk: “Uiteindelijk gebeuren er op een dag allerlei dingen waardoor het weer helemaal anders loopt dan je had verwacht. En ik hou van het contact met de cursisten.”

Lisette: “Het contact met de cursisten en docenten is zo leuk. Ik hou van de afwisseling, elke dag is hier anders. Ik heb fijne collega’s en je blijft continu leren. Ik vind het superleuk wat ik nu doe.”

 Anke B. is net zo enthousiast: “Wat ik vooral leuk vind aan mijn functie bij SOBA is dat je zelf ook altijd blijft leren. Door de ontwikkelingen in de materie en de vele wijzigingen in Normeringen blijft het altijd afwisselend.”

Snel en laagdrempelig

Van oorsprong ligt de kennis van de categorie Brand voornamelijk in Schijndel en de kennis op het gebied van fysieke beveiliging met name in De Meern. Maar inmiddels is SOBA gewoon één bedrijf dat op beide locaties alle opleidingen verzorgt. Over de samenwerking met de collega’s in De Meern zijn ze alle drie duidelijk: “Die is top! We hebben hele directe lijntjes en iedereen weet elkaar te vinden.”

Kenmerkend voor SOBA Schijndel is de vrolijkheid, behulpzaamheid, ervaring en betrokkenheid. Anke B.: “Dat is fijn om te horen! Wij horen ook altijd van klanten dat we heel snel reageren op mail, vragen en offerte aanvragen. En we zijn heel laagdrempelig.”

IMG_1541Enorme groei

SOBA zat in eerste instantie op de locatie Schijndel op de 1e verdieping van het huidige pand met een klein kantoor, koffieruimte en twee leslokalen. Lisette: “Tijdens de coronaperiode hadden we meer ruimte nodig om cursisten voldoende de ruimte te geven. Gelukkig hadden we toen de kans om de bovenverdieping erbij te gaan huren. Daarna zijn we deze lokalen blijven gebruiken vanwege de enorme groei die SOBA doormaakt. Ook worden in Schijndel steeds meer MBV en TBV opleidingen ingepland voor deelnemers uit het zuiden van het land.”

SOBA was inmiddels al op zoek naar een nieuwe locatie toen ook de benedenverdieping vrij kwam. Direct is besloten deze ruimte er ook bij te betrekken. Inmiddels heeft SOBA dus de beschikking over het volledige pand. De benedenruimte was volledig leeg en is door SOBA compleet verbouwd en opnieuw ingericht. Zo is er een ruim kantoor en zijn twee ruime lokalen gerealiseerd. 

Anke M.: “Fijn dat we iedereen met de vernieuwde locatie Schijndel een plek kunnen geven. Ook voor bedrijven of organisaties die ruimte zoeken om te huren bieden we nu meer mogelijkheden. Je hoeft nu bijna geen nee te zeggen en dat past goed bij onze gastvrijheid. Tegen potentiële nieuwe cursisten zouden we willen zeggen: jullie zijn van harte welkom! De koffie staat klaar!”

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3