« Terug

Bezoek ons op het FireSafety & Security Event!

LinkedIn-Post 3 SeSa-Groep.jpg27 mrt

Op 12 en 13 april vindt het FireSafety en Security Event plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. SOBA is ook dit jaar weer aanwezig met alle partners van de SeSa Groep. We presenteren hier de de nieuwe SeSa Groep brochure ‘Samen werken aan een veiliger Nederland’. Een dik magazine met leuke interviews en een compleet overzicht van onze management- & consultancydiensten en onze opleidingen & trainingen.

De SeSa Groep is hét kenniscentrum op het gebied van security en safety in Nederland. De samenwerkende bedrijven van de SeSa Groep beschikken over de juiste kennis en het juiste netwerk om iedere security en safetyvraag te kunnen beantwoorden. Samen bieden wij een integraal totaalpakket van management & organisatie, consultancy en opleidingen & trainingen aan, waarmee wij bedrijven, instellingen en organisaties kunnen ontzorgen.

Samen naar de top

Wij geloven in actief maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is de SeSa Groep tot en met de Olympische Spelen in 2026 sponsor van het schaatsteam Team IKO. Team IKO behoort tot de vier profschaatsteams in Nederland en onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en een eigen maatwerkroute voor sporters en sponsoren. Iets waar SOBA zich helemaal in kan vinden: als grootste partner in beveiliging en veiligheid helpen we medewerkers zich permanent te ontwikkelen en door te groeien in hun vak. Voor bedrijven en instellingen zijn we de meedenkend partner die zorgt voor opleidingen op maat.

Win een drone!

Hoe de ambities van SeSa en Team IKO verder overeenkomen, laten wij zien op onze beursstand. Naast de brochure presenteren we tijdens het FireSafety en Security Event ook de video 'Samen naar de top'. Rode draad daarin is onze samenwerking met Team IKO. Hoe de ambities van SeSa en Team IKO overeenkomen is te zien in deze video.
We hebben hier meteen een leuke beursactie aan gekoppeld. Weet jij met wie van schaatsteam IKO onze programmamanager Wijnand van Loon een gesprek heeft ? Ontdek het in onze stand en win een drone! Vul het formulier in op de stand en doe mee!

Je vindt ons op stand H.17.

Graag tot ziens in Den Bosch!

Aanmelden voor een gratis toegangsbadge

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3