« Terug

UPDATE: Open Avond gaat vanwege beperkt aantal aanmeldingen niet door.

Banner-website-nieuwe_Tekengebied 1.jpg01 jun

Speciaal voor Securityprofessionals die zich verder willen ontwikkelen. Kom dinsdagavond 5 juli naar de Open Avond Post-HBO van SOBA!

Wil je een volgende stap zetten in jouw carrière of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied? Op dinsdagavond 5 juli van 18.30u tot 21.30u kun je live kennismaken met de Post-HBO opleidingen van SOBA Security Opleidingen. We organiseren dan samen met ons zusterbedrijf SoSecure een open avond op onze locatie in De Meern (bij Utrecht). Maak kennis met het uitgebreide Post-HBO opleidingsprogramma van SOBA en SoSecure. Stel al je vragen aan onze vakdocenten, proef de sfeer op onze locatie en ontmoet vakgenoten.   


Maak 3 keuzes uit de volgende opleidingen:

 1. Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management door Frank van der Linden en Eric van Arragon

 2. Post-HBO Registeropleiding Security Techniek door Armand van Bercheycke

 3. Post-HBO Registeropleiding Security en Recht door Felix Olijslager

 4. Post-HBO Registeropleiding Crisisbeheersing door Gert-Jan Ludden

 5. Post-HBO opleiding SRM (Security Risk, Safety en Intelligence Management) door Serge Buitenhuis

 6. Post-HBO opleiding Proactieve security management, Predictive Profiling en Red Teaming door Leen van der Plas (SoSecure) 

 7. Post-HBO opleiding Security Intelligence en Dreigingsanalyse door Giliam de Valk (SoSecure)


Programma*:

Kies de presentatie die het beste bij jou past! We hebben de avond opgebouwd in 3 blokken (rondes) zodat je de 3 presentaties van jouw voorkeur kan bijwonen. Tussendoor is er voldoende tijd om bij te praten en we sluiten af met een hapje en een drankje.

 • Inloop vanaf 18.30u
 • 19.00 Presentaties Ronde 1
 • 19.30 Presentaties Ronde 2
 • 20.00 Pauze
 • 20.15 Presentaties Ronde 3 
 • 21.00 Hapje en drankje met vakgenoten

*Indeling onder voorbehoud

Laat je informeren en inspireren!


Over SOBA en SoSecure

SOBA is al meer dan 30 jaar een begrip in beveiliging en brandveiligheid. We verzorgen cursussen en complete leerlijnen van mbo- tot post hbo-niveau, van technisch beheer tot management. Als grootste opleider in veiligheid en beveiliging helpen wij securityprofessionals zich permanent te ontwikkelen en door te groeien in hun vak. >>Lees meer over SOBA

SoSecure is gespecialiseerd in kennisontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van Predictive Profiling, Red Teaming, Inlichtingen en Analyse, Radicalisering en Terrorisme. Onze dienstverlening is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek in combinatie met geëvalueerde praktijkervaringen. Daarom is er een directe koppeling naar de beroepspraktijk zodat onze opleidingen en consultancy direct toepasbaar zijn in uw organisatie. >> Lees meer over SoSecure

Wij kijken uit naar je komst!

Meld je aan met deze link. Toegang is gratis. 

Vergeet niet in het opmerkingenveld onderin het inschrijfformulier aan te geven voor welke 3 presentaties je je wil opgeven.

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3