« Terug

SeSa Groep sponsort Team IKO

Team IKO samenwerking.jpg09 nov

SeSa Groep sponsort Team IKO: Samen naar de top!

 

De SeSa Groep, waar SOBA onderdeel van uitmaakt, sponsort vanaf seizoen 2022-2023 het veelbelovende schaatsteam IKO. Op 8 november 2022 tekenden Armand van Bercheycke (algemeen directeur SeSa Groep) en Martin ten Hove (medeoprichter Team IKO) een sponsorcontract voor vier jaar, tot en met de Olympische spelen van 2026. 

De broers Erwin en Martin ten Hove richtten Team IKO in 2017 op om schaatsers een kans te bieden door te groeien naar de internationale schaatstop. Het team behoort inmiddels tot de vier profschaatsteams in Nederland. De 13 schaatstoppers van het team, waaronder Olympisch kampioen Bart Swings, Joy Beune en Esmee Visser, worden begeleid door 13 professionals. Team IKO kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en door een eigen maatwerkroute voor sporters en sponsoren. Centraal daarbij staan de kernwoorden persoonlijk, eerlijk, no-nonsense, professionaliteit, motivatie, inzet, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en bovenal familiegevoel!

Continu ontwikkelen

Armand van Bercheycke is trots op de samenwerking: “Voor mij als ondernemer is het heel boeiend om te horen en te zien hoe zo’n topteam op professionele wijze wordt geleid. Het team is zeer ambitieus en wil een volgende stap zetten in de ontwikkeling van het team. Om te helpen bij de realisatie van hun plannen, zoeken zij sponsors. Ook de SeSa Groep blijft zichzelf continu ontwikkelen. Het enthousiasme en ambitieniveau zorgen ervoor dat wij graag aan de verdere ontwikkeling van dit professionele schaatsteam willen bijdragen.”

 

Martin ten Hove: “Het is fantastisch dat we met de SeSa Groep onze familie van sponsoren hebben uitgebreid. En dat ook nog eens voor vier seizoenen. De SeSa Groep helpt medewerkers om zich permanent te ontwikkelen. De overeenkomst met Team IKO is daarin erg duidelijk.”

 

Gezamenlijke missie: het opleiden en trainen van toppers!

Van Bercheycke: “Team IKO staat voor een persoonlijke benadering met voor iedere sporter een maatwerkroute om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. SeSa Groep heeft als missie dat we medewerkers willen helpen zich permanent te ontwikkelen en door te groeien in hun vak. Voor bedrijven en instellingen zijn wij de meedenkend partner die zorgt voor opleidingen op maat. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste beveiligingskennis bij de juiste mensen aanwezig is binnen een organisatie. Wij bieden hiervoor management- en organisatieondersteuning, adviseren organisaties en bedrijven en trainen medewerkers. Ik zie veel overeenkomsten in de missies van de SeSa Groep en Team IKO. Wij zijn er trots op om te kunnen zeggen: I AM TEAM IKO!”

Team IKO mannen

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3