« Terug

Frank van der Linden Security Professional van het Jaar!

ndib22-award1.JPG26 sep

We zijn ontzettend trots dat onze docent Frank van der Linden is gekozen tot nieuwe Security Professional van het Jaar! Frank is docent DHM Security Management bij SOBA Security Academy en nauw betrokken bij een aantal andere opleidingen binnen ons Post-HBO aanbod.

Zijn motto, verbinden en verrijken, zien wij bij SOBA direct terug in zijn inzet en expertise bij de Post-HBO opleidingen. Naast het opdoen van kennis, is het ontwikkelen van een goed netwerk een belangrijk doel van de opleidingen. Inmiddels is een waardevol netwerk ontstaan van de deelnemers van de verschillende jaargangen. Daarnaast richt Frank van der Linden zich ook op het blijven verbeteren van bestaande en ontwikkelen van nieuwe opleidingen. Recentelijk heeft hij de nieuwe Post-HBO opleiding Inzicht in Spionage en Contraspionage ontwikkeld. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de opleiding Dreigingsinschattingen. 
Klik hier voor meer informatie over deze opleidingen.

Met de benoeming tot Security Professional van het Jaar volgt Frank van der Linden Armand van Bercheycke op, die deze onderscheiding in 2018 ontving. Op 22 september 2022 vond de verkiezing plaats tijdens het congres van de Nationale Denktank Integrale Beveiliging (NDIB). De Security Professional van het Jaar is ook automatisch voor een periode van twee jaar voorzitter van de NDIB.

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3