« Terug

Maak Kennis met Marco de Leeuw

Marco de Leeuw.jpg28 nov

Marco de Leeuw is een ervaren professional in de beveiligingswereld en werkt sinds 2019 als vakdocent bij SOBA. Met ruim 25 jaar ervaring in verschillende functies, van monteur tot werkvoorbereider en salesmanager, heeft Marco een uitgebreide carrière in beveiligingstechniek opgebouwd.

Rijke ervaring als zelfstandig ondernemer

“In 2013 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en heb ik op interim basis verschillende rollen vervuld bij grote installateurs.” vertelt Marco de Leeuw. Zijn rijke ervaring vormt nu de basis voor het geven van diverse opleidingen in de fysieke beveiliging, zoals MBV-T, TBV-T, MBV-P, TBV-P, VRKI 2.0 en ook de brandveiligheid opleidingen BBI en ID-BMI-OAI. “Bij SOBA werken is heel prettig, ik heb fijne collega’s, er is ruimte voor eigen inbreng en het is goed georganiseerd.”

Interesse in nieuwe ontwikkelingen

Via collega docent Richard Visser kwam Marco in contact met SOBA en zo startte hij in 2019 met het geven van één opleiding. “Dit voelde passend en ik krijg veel energie van het overdragen van kennis aan volgende generatie.” Het lesgeven is inmiddels uitgegroeid en nu werkt hij fulltime als docent. Naast het lesgeven zorgt hij ook voor het vernieuwen van de lesstof. Om actueel te blijven in de dynamische beveiligingswereld volgt Marco nieuwe ontwikkelingen op de voet door bijvoorbeeld deel te nemen aan de docentendagen en kennisbijeenkomsten georganiseerd door de examenbureaus.

Filosofie van beveiligen

“Tijdens het lesgeven wil ik graag een ontspannen sfeer creëren. Ik probeer het grote geheel te laten inzien zodat er vanzelf een visie ontstaat en dit alles met een vleugje humor. Het is belangrijk dat de deelnemers de filosofie van beveiligen gaan begrijpen en hier inzicht in krijgen. Dit helpt hen bij het maken van keuzes in hun werk.”

 Nog meer passies

In zijn vrije tijd houdt Marco ervan om te tuinieren, leest graag over wijn, runt zijn eigen wijnwebshop en organiseert wijnproeverijen op locatie. Bovendien geniet hij van quality time met driejarige dochter en zijn bonusdochters.

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3