« Terug

Jouw carrière naar een hoger niveau met de Post-HBO opleidingen van SOBA

Post HBO programma.jpg31 mei

In het najaar starten er weer diverse Post-HBO programma's die je de mogelijkheid bieden om een erkend security en safety expert te worden op managementniveau. Ben je klaar om integrale veiligheid te managen en te laten zien dat je alle aspecten van beveiliging kunt beheersen? Met onze Post-HBO opleidingen ontwikkel je de vaardigheden om verschillende partijen te betrekken en optimaal samen te werken. Word een volwaardige gesprekspartner met grondige kennis van het vakgebied. Het merendeel van onze post-HBO opleidingen is bovendien gecertificeerd als Registeropleiding.

DHM Security Management

Ontdek bijvoorbeeld de Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management, gebaseerd op de beproefde De Haagse Methodiek (DHM). Deze gestructureerde aanpak leert je hoe je interne en externe maatregelen naadloos op elkaar laat aansluiten. Beheers beveiligingsincidenten effectief en integreer verantwoordelijk management in de besluitvorming. Deze opleiding duurt 10 dagdelen, met een studiebelasting van ongeveer 150 uur. De startdatum is 15 september 2023.
Meer informatie

Security Techniek

Voor een diepgaande kennis van technische beveiligingsonderwerpen is er de Post-HBO Registeropleiding Security Techniek. Als manager in de securitybranche moet je kunnen onderhandelen met diverse partijen en een goede beveiliging in jouw bedrijf realiseren. Deze opleiding behandelt technische aspecten van beveiliging en zorgt ervoor dat je een volwaardige gesprekspartner wordt. De opleidingsduur is 38 dagdelen, met een studiebelasting van ongeveer 260 uur. De startdatum is 20 september 2023.
Meer informatie

Security en Recht

Wil jij alles weten over de juridische aspecten van fysieke beveiliging, kwalificatie van vermeend wangedrag, gegevensuitwisseling en het onderzoeken van onregelmatigheden, zoals fraude? Dan biedt de Post-HBO Registeropleiding Security en Recht uitkomst.  Ook de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt uitgebreid aan bod. Deze opleiding duurt 15-17 dagdelen, met een studiebelasting van ongeveer 140 uur. De startdatum is 5 september 2023.
Meer informatie

Manager of Security (MSec)

Wil je het maximale uit jouw carrière halen? Combineer dan deze drie Post-HBO opleidingen en behaal de titel Manager of Security (MSec). Na succesvolle afronding van deze programma's kun je jezelf bij SERN laten registreren als MSec en krijg je toegang tot een waardevol netwerk. Klik hier voor meer informatie over SERN.

Wacht niet langer en investeer in jouw toekomst. Schrijf je vandaag nog in voor de Post-HBO opleidingen van SOBA!

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3