« Terug

Wijnand van Loon nieuwe Programma Manager Inbraakbeveiliging

Wijnand en Peter nieuwe foto 1.png27 sep

Peter Krauweel is inmiddels alweer sinds 3 jaar cursusmanager Inbraakbeveiliging en docent Beveiligingstechniek (MBV/TBV) bij SOBA. Hij was destijds meer dan welkom met zijn rijke ervaring in de branche. Wij hebben veel waardering voor Peter als persoon, collega en inhoudsdeskundige.

Voor Peter komt zijn pensioenleeftijd in zicht en hij heeft aangegeven zijn taken te willen gaan afbouwen. Daarom hebben we besloten om op zoek te gaan naar een goede opvolger. En die hebben we inmiddels wat sneller gevonden dan verwacht.  Hierbij willen wij Peter hartelijk danken voor zijn jarenlange inzet als cursusmanager waarmee hij de opleidingen heeft gestructureerd en op een hoger niveau heeft gebracht. Maar het is geen definitief afscheid, Peter blijft gelukkig de komende jaren deel uitmaken van ons docententeam. De tip van Peter voor zijn opvolger:  “Als ik mijn opvolger iets mag meegeven is het ga voor kwaliteit. En help de cursist om zijn interesse te wekken voor de beveiligingstechniek in de volle breedte en hen de samenhang en verbanden te laten inzien.”

Stokje overdragen

Vanaf 1 oktober 2021 zal Wijnand van Loon het stokje overnemen van Peter en starten als Programma Manager Inbraakbeveiliging. Wijnand is zeker geen onbekende voor SOBA. Als vaste docent MBV, TBV en VSS heeft hij inmiddels al zijn sporen verdiend bij SOBA. Hij is werkzaam geweest als Senior Security Consultant bij Automatic Signal.  “Na 24 jaar Automatic Signal is het een grote overstap voor mij maar het is een enthousiast team waar ik in terechtkom. Ik heb er heel veel zin in.”

Wij zijn heel blij dat hij het team van SOBA komt versterken. Wijnand gaat zich bezig houden met het aansturen en begeleiden van docenten en wordt verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit en van de opleidingen. In samenwerking met onze onderwijskundigen zal hij het cursusmateriaal doorontwikkelen. Als vakdocent blijft hij ook lessen MBV/TBV en VSS verzorgen en hij zal contacten gaan onderhouden met onze opdrachtgevers.

Wijnand: “De kracht van SOBA is dat wij werken met vakdocenten die uit het werkveld komen. Hierdoor kunnen wij snel de vertaalslag maken van theorie naar de praktijk.”

Wil je meer weten over het team van SOBA? Kijk dan op de website bij onze medewerkers: 
Onze medewerkers - SOBA

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3