« Terug

SOBA aanwezig op druk bezocht FireSafety & Security Event

image00002.jpg24 apr

Het FireSafety & Security Event op 12 en 13 april was een groot succes. SOBA Security Opleidingen was samen met de partners van de SeSa Groep aanwezig op dit evenement. Twee dagen lang konden installateurs, eindgebruikers en leveranciers in een gezellige ambiance kennis delen over brandveiligheid & beveiliging en netwerken. In totaal hebben zo’n 5200 deelnemers vanuit de technische beveiligingssector het evenement bezocht.  Dit zijn 1200 meer dan vorig jaar!

Er waren ruim 120 exposanten aanwezig. De SeSa Groep sprong eruit met een mooie stand, waar alle partners een eigen plek hadden. Beide dagen werd de stand goed bezocht, zowel door ‘oude’ bekenden als nieuwe bezoekers.

Omdat de SeSa Groep trotse sponsor is van het schaatsteam IKO, was dit jaar het thema ‘Samen naar de top!’ Op de beurs was dit terug te zien in een videopresentatie op de beeldschermen, in de SeSa Brochure en een bijpassende winactie. De prijsuitreiking van deze winactie zal op een later moment plaatsvinden.

We hebben veel plezier beleefd aan de beurs en ervan genoten iedereen te ontmoeten. Hierbij danken wij iedereen hartelijk voor de komst naar onze stand op het FireSafety & Security Event.

Klik hier voor terugblik

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3