« Terug

SOBA biedt opleidingstraject voor zij-instromers

Plaatje zij-instormers.jpg09 aug

Goed personeel vinden is momenteel niet gemakkelijk. Zij-instromers vormen een interessante doelgroep en verschillende bedrijven werven zij-instromers om de overstap naar techniek te maken. Het opleiden van zij-instromers is echter tijdrovend voor een bedrijf en vraagt veel van de al aanwezige senior medewerkers. SOBA helpt graag om dit gemakkelijker te maken en biedt vanaf dit najaar het Zij-instroomtraject Beveiligingsmonteur aan.

Het Zij-instroomtraject Beveiligingsmonteur van SOBA is een samengestelde, intensieve opleiding die een zij-instromer klaarstoomt tot ‘startbekwaam’. Op basis van onze ervaring als opleider hebben we een specifiek pakket aan lessen samengesteld, dat er voor zorgt dat de zij-instromer in korte tijd de basisvaardigheden leert die een leerling-monteur nodig heeft. Het Zij-instroomtraject Beveiligingsmonteur is ideaal voor elk bedrijf dat zij-instromers een vliegende start wil bieden!

Het totale traject heeft een doorlooptijd van circa 11 weken, waarin theorie en praktijk worden gecombineerd. Het is belangrijk dat de deelnemer de mogelijkheid krijgt om tijdens en aansluitend aan de opleiding binnen het bedrijf te werken, zodat het geleerde meteen kan worden toegepast in de praktijk. De combinatie van leren en werken en de begeleiding van SOBA tijdens het opleidingstraject, scheelt u als bedrijf enorm veel tijd.

Plaatje Zij-instroomtraject

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Kennis van techniek is niet nodig, dat wordt tijdens het traject geleerd. Belangrijk is wel dat de deelnemer gemotiveerd is en een werkplek heeft binnen een technisch bedrijf.

Een bedrijf kan haar zij-instromers individueel inschrijven voor dit traject. De eerstvolgende startdatum is op 2 november a.s. Heeft een bedrijf 8 of meer deelnemers die willen deelnemen aan het zij-instroomtraject, dan is een InCompany training mogelijk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Kijk voor meer informatie op de opleidingspagina of klik op de button hieronder.

Download de leaflet

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3