Over SOBA

Designline-SOBA.svg

SOBA is al meer dan 30 jaar een begrip in beveiliging en brandveiligheid. We verzorgen cursussen, opleidingen en complete leerlijnen van MBO- tot Post HBO-niveau, van technisch beheer tot management. En dat doen we verdienstelijk: we hebben de hoogste slagingspercentages in de branche!

Op deze manier streven we onze missie na: opleiden voor een veiliger Nederland. Als grootste partner in beveiliging en veiligheid helpen we medewerkers zich permanent te ontwikkelen en door te groeien in hun vak. Voor bedrijven en instellingen zijn we de meedenkend partner die zorgt voor opleidingen op maat. Samen vergroten we het veiligheidsbewustzijn en -gevoel van organisaties en mensen in Nederland.

Cedeo-erkenning

SOBA is een Cedeo-erkend bedrijf. Cedeo is een onafhankelijk certificerende instantie die periodieke klanttevredenheidsonderzoeken uitvoert gericht op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid.

over-soba.jpg

BedrijfsOpen_FC           

opleidingsvisie-over-SOBA.jpg

Onze opleidingsvisie

SOBA streeft zijn missie voor een veiliger Nederland na door deelnemers de best mogelijke opleiding in beveiliging en brandveiligheid te bieden. Dit doen we met eigen programma’s en doorlopende leerlijnen op MBO- en HBO-niveau én trainingen op maat, InCompany.

Hiervoor zetten we vakdocenten in met brede praktijkervaring en zorgen we continu voor het beste up-to-date lesmateriaal. Dit bieden we zowel klassikaal als digitaal aan.

We geven deelnemers de vrijheid om zelfstandig met de lesstof aan de slag te gaan, maar bieden tegelijkertijd alle ondersteuning die nodig is. Zo helpen we beveiligings- en veiligheidsmedewerkers om zich permanent te ontwikkelen.

Lees meer
Icoon-2021-SOBA.svg

Armand van Bercheycke draagt het stokje over en benoemt Ymke van Kersen tot directeur. Zij gaat samen met het team verder bouwen op het fundament.

icoon-2020-soba.svg

Nog betere en ruimere faciliteiten! Inmiddels door uitbreiding en verbouwing 960m2 extra cursusruimte gerealiseerd. In juli 2019 reeds uitbreiding naar 480m2 en in april 2020 ook nog eens 480m2 erbij.

Icoon-2019-SOBA.svg

Samenwerking met IRIS Security Management® borgt vanaf oktober 2019 een doorlopende leerlijn Security Management van MBO tot Post-HBO. 

Icoon-2018-SOBA.svg

Doorlopende leerlijn onder één dak: SOBA Security Academy heeft sinds 2018 een exclusieve licentie om de Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management® te verzorgen.

Icoon-2018-SOBA.svg

SOBA Security Opleidingen BV is het enige opleidingsinstituut in Nederland dat in samenwerking met INTELEC Software opleidingen verzorgt.

Icoon-2016-SOBA.svg

Door de implementatie van het nieuwe cursusmanagementsysteem Coachview kunnen wij onze planning professionaliseren en onze cursisten nog beter informeren.

Icoon-2016-SOBA.svg

SOBA neemt opleidingsinstituut BOOA over en breidt haar pakket daarmee uit met opleidingen op het gebied van Brandveiligheid en NEN Normen. 

icoon-2015-soba.svg

SOBA viert haar 25 jarig jubileum! SOBA speelt al 25 jaar een toonaangevende rol in opleidingen in beveiliging en veiligheid. Daar zijn we trots op!

icoon-2007-soba.svg

Armand van Bercheycke neemt het opleidingsinstituut “Security Opleidingen Brand en Advisering (SOBA) B.V. over van Rob Ditzel. 

Vragen

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3