« Terug

Nieuw opleidingstraject: Allround Monteur Beveiligingssystemen

nieuw-allround-monteur-beveiligingssystemen.jpg29 mrt

De arbeidsmarkt zit op slot, er is een grote behoefte aan gemotiveerde specialisten, en dat zal de komende jaren nog wel aanhouden. Met de overspannen arbeidsmarkt als motivatie zijn wij gaan denken in oplossingen. 

Trainee Academy heeft samenwerking gezocht met SOBA en gezamenlijk hebben zij een nieuw traject opgezet en met succes uitgerold.

Eén van de opdrachtgevers van Trainee Academy was op zoek naar breed opgeleide monteurs die ook snel aan de slag kunnen. Trainee Academy heeft vervolgens samenwerking gezocht met SOBA en dit heeft geresulteerd in de opleiding Allround Monteur Beveiligingssystemen. Na succesvolle afronding van het intensieve opleidingstraject, zorgt Trainee Academy voor plaatsing én baangarantie. De kandidaten voor deze nieuwe opleiding zijn tot stand gekomen na een uitgebreide selectieprocedure. Zij zijn gemotiveerd én in staat om in korte tijd de opleiding af te ronden.

De kracht van deze unieke samenwerking zit in de snelheid van het traject voor de opdrachtgever om moeilijk vervulbare vacatures in te vullen en voor de kandidaten om zich in relatief korte tijd te laten (om-) scholen tot vakbekwaam professional in de beveiligingstechniek waarbij ze gegarandeerd aan de slag kunnen.

Inhoud van het opleidingstraject tot Allround Monteur Beveiligingssystemen 

Het opleidingstraject, dat geheel wordt verzorgt door SOBA start op 8 april. Het is een intensief traject waarbij de kandidaten 2 tot 3 keer per week les volgen. De opleiding bestaat uit de volledige opleiding Monteur Beveiligingssystemen (MBV), zowel theorie als praktijk met daarbij de opleiding Installatiedeskundige Video Surveillance Systemen (ID-VSS). Na 2 maanden zijn de kandidaten klaar voor de praktijk. Zij starten vervolgens bij de opdrachtgever waar zij een mentor krijgen toegewezen zodat zij onder professionele begeleiding het vak beveiligingstechniek verder in de praktijk gaan leren. 

Over Trainee Academy

De Trainee Academy biedt opgeleide (MBO, HBO & universitair) en zeer gemotiveerde mensen, een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt. Zij richten zich hierbij niet alleen op Young Professionals die net van school zijn, maar ook op mensen vanuit een uitkeringssituatie. Hun unieke aanpak zorgt ervoor dat zij helemaal klaar zijn voor een nieuwe start: zowel fysiek als mentaal en uiteraard vakinhoudelijk. 

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3