Subsidies

Subsidiemogelijkheden?

Goed opgeleid personeel is van essentieel belang voor ieder bedrijf in de beveiliging en brandveiligheid. Om de steeds veranderende technologische ontwikkelingen te kunnen blijven volgen en een sterke concurrentiepositie te behouden, is scholing van werknemers iets waar voortdurend in geïnvesteerd moet worden. De website van Wij Techniek, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. Meerdere organisaties en fondsen zien dit belang in en willen werkgevers stimuleren om hun personeel beter op te leiden. Er zijn dan ook diverse toeslagen- of subsidieregelingen voor het volgen van een cursus of beroepsopleiding. De cursussen die u bij SOBA Security Opleidingen kunt volgen, vallen in veel gevallen ook onder een van deze (subsidie)regelingen. Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche

Hieronder staat een overzicht van deze organisaties met een link naar hun website. Daar staat alle relevante informatie met de voorwaarden vermeld. Kijk of uw bedrijf ook in aanmerking komt voor één van deze vergoedingen of subsidies.

Wij Techniek

Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Zij motiveren alle vakmensen in onze branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Lees op de website van Wij Techniek de voorwaarden hiervoor.

STOOF

Flexorganisaties kunnen bij STOOF terecht voor het aanvragen van een ESF-subsidie. Lees op de website van STOOF de voorwaarden hiervoor.

Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche

Stichting OOM

De Stichting OOM (Opleiding en Ontwikkeling Metaalbewerking) heeft diverse regelingen beschikbaar voor werkgevers en werknemers in de metaalbewerking. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.oom.nl.

Via OOM kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling.

Wees er op tijd bij, want voor sommige subsidies is het aantal plaatsen beperkt en geldt op = op.