« Terug

SOBA en het STAP-budget

PBF_HiRes_Beeldbank-SOBA-144.jpg29 mrt

Regelmatig krijgen wij de vraag of het STAP-budget (dat vanaf 1 maart kan worden aangevraagd) ook gebruikt kan worden voor opleidingen en cursussen bij SOBA. Het antwoord is JA ! Maar nog even geduld…..

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

Hier kun je daar meer over lezen.

Omdat SOBA een Cedeo-erkend opleidingsinstituut is, komen ook onze opleidingen in aanmerking voor dit budget. Daarvoor moeten wij nog wel in een register worden opgenomen, en dat gebeurt naar verwachting medio mei 2022. Vanaf dat moment kunnen aanvragen die gerelateerd zijn aan onze opleidingen pas gedaan worden. Helaas kunnen wij dit proces niet versnellen. Houd onze berichten op de website en op social media goed in de gaten. Zodra de lichten op groen staan, zullen wij je informeren.

« Terug

Archief > 2022

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3