« Terug

SOBA aanwezig met SeSa Groep op FireSafety en Security Event

Beursaanbieding - Opleidingsbedrijven- LinkedIn formaat.png29 mrt

Op 13 en 14 april aanstaande vindt het FireSafety en Security Event plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. SOBA is tijdens dit event met collega's van de gehele SeSa Groep aanwezig om u van alle informatie te voorzien.

SeSa Groep is hét kenniscentrum op het gebied van Security en Safety

Laat u informeren en inspireren door ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en diensten. Gezamenlijk staan wij voor u klaar om u op een vakkundige en integere wijze te adviseren over beveiligingsmaatregelen, uw security- en safetyprojecten te managen en u en uw medewerkers op te leiden. Zo werken wij samen met u aan een veiliger Nederland!

Wij presenteren op de beurs onze nieuwe SeSa Groep Brochure “Management, Consultancy en Opleidingen voor een veiliger Nederland”. Een dik magazine met veel interviews en alle informatie over onze diensten en opleidingen. Onmisbaar op het bureau van iedere securityprofessional!

Ontdek wat de SeSa Groep zo uniek maakt

De gerenommeerde bedrijven die onderdeel uitmaken van de SeSa Groep beschikken over de juiste kennis en het juiste netwerk om iedere vraag op het gebied van security en safety te kunnen beantwoorden. Onze kracht is de unieke synergie van onze expertisegebieden management & organisatie, consultancy en opleidingen & trainingen. Hierdoor kunnen wij bedrijven, instellingen en organisaties op ieder niveau ontzorgen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Wij geloven in de waarde van een leven lang leren en ontwikkelen. De SeSa Groep blijft zichzelf ook continu ontwikkelen en aanpassen aan veranderende wet- en regelgeving, actuele klantwensen en -eisen en nieuwe beveiligingsmethoden en -technieken. Hierdoor kunnen we altijd inspelen op actuele dreigingen en risico’s.

Kennis is de kern

Bij de SeSa Groep zetten wij mens, proces, middelen en informatie centraal in onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat de juiste kennis en expertise op het gebied van security en safety bij de juiste mensen binnen de organisatie aanwezig is door het bieden van management & organisatie-ondersteuning, gerichte consultancy en door het opleiden van medewerkers. Kortom: kennis is de kern. Nu en in de toekomst.”

De SeSa Groep wordt tijdens het Event vertegenwoordigd door adviseurs van de P&R Groep, AIB Safetech, SoSecure, SPV Studiecentrum voor Publieke Veiligheid, Soba Security Opleidingen, Examenbureau Exapol en het cross mediale platform Security Management.  

Laat u informeren en inspireren door ons diensten en opleidingsaanbod. Wij ontmoeten u graag op het FireSafety en Security Event voor een nadere kennismaking. Kom langs en ontvang gratis het laatste exemplaar van het magazine Security Management; bron van informatie voor de securityprofessional.

Aanmelden

Meld u aan met deze link. Een bezoek aan de beurs is gratis. Graag tot ziens in Den Bosch!

« Terug

Archief > 2022

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3