« Terug

IDB-ODB-PDB: Combineren of doorstromen bespaart u veel tijd en geld!

nieuw-idb-odb-pdb.jpg26 feb

Regelmatig krijgen wij de vraag bij de cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (IDB) of deze ook te combineren is met de cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB). 

Ook komen er vragen bij ons binnen of men vrijstelling kan krijgen van bepaalde lessen als men het diploma ODB al behaald heeft en gaat doorstromen naar de cursus Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties. Het antwoord? Ja dat kan!

We geven ter verduidelijking een voorbeeld:

U volgt de dagcursus ODB maar wil tegelijkertijd ook uw IDB-diploma behalen. Dit kunt u doen door 1 extra lesdag (= examentraining) te volgen en direct aansluitend het IDB examen af te leggen. U volgt deze extra IDB lesdag na de 5e ODB lesdag. Deze combinatie scheelt u 2 lesdagen en €460,00!

Verder is het bijvoorbeeld goed om te weten dat de cursussen ODB en PDB veel overlappende lesstof hebben en u vrijstelling krijgt voor ongeveer de helft van de lessen als u deze cursussen wil combineren.

Dus bent u van plan om meerdere diploma’s te behalen en uw kennis in het installeren, onderhouden, ontwerpen en projecteren van Brandmeldinstallaties te vergroten? 

Bekijk HIER het schema  waarin wij vrijwel alle combinatiemogelijkheden op een rij hebben gezet of bespreek met ons de mogelijkheden. Dit kan u veel tijd en geld besparen.

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3