« Terug

Strandlakenactie: win een SOBA-opleiding naar keuze

Strandlaken Post.jpg17 mei

De zon schijnt, de temperatuur stijgt en de vakantieperiode staat voor de deur! Om jouw zomer nog specialer te maken, presenteren we met trots het SOBA Summerschool Strandlaken. Schrijf je nu in voor een SOBA Summerschool opleiding en ontvang dit exclusieve strandlaken.

Maar dat is nog niet alles! Met het strandlaken kun je deelnemen aan onze zomeractie en maak je kans op een GRATIS SOBA-opleiding naar keuze*. Wat moet je doen om kans te maken? Het is eenvoudig:

  1. Neem een fantastische foto van jezelf (mag ook samen met vrienden of familie) met ons leuke SOBA Summerschool Strandlaken.
  2. Deel je foto op onze Facebookpagina of Instagrampagina. Laat ons zien hoe jij geniet van de zomer op ons strandlaken! Vergeet niet om de hashtag #SOBASummerschool te gebruiken, zodat we je inzending niet missen.
  3. Ben je niet actief op social media? Geen probleem! Stuur dan je foto naar info@soba.nl en we zorgen ervoor dat je inzending wordt meegenomen.

Zorg ervoor dat je je foto uiterlijk voor vrijdag 1 september 2023 indient.

Onder alle inzendingen zullen wij een gelukkige winnaar kiezen, die beloond wordt met een tegoedbon voor een SOBA-opleiding naar keuze*. Aarzel niet langer en schrijf je nu in voor onze zomeractie. Verwen jezelf met ons unieke SOBA Summerschool Strandlaken en maak kans op een geweldige SOBA-opleiding! Maak deze zomer onvergetelijk met SOBA.

Schrijf je in en ontvang het speciale SOBA Summerschool Strandlaken!

* Voorwaarden Strandlakenactie
De tegoedbon is geldig in 2023 en 2024 en geldt voor alle SOBA-opleidingen, met uitzondering van het Post-HBO opleidingen-aanbod.
Elke deelnemer mag 1 x meedoen aan deze actie.

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3