Receptionist(e) Gastvrouw/-heer (32-36 u)

Designline-SOBA.svg

SOBA Security Opleidingen is een toonaangevende organisatie op het gebied van beveiliging, brandveiligheid en security management. Met onze hoogwaardige opleidingen van mbo tot hbo-niveau bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving. 

Als receptioniste bij SOBA ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je zorgt voor een hartelijk welkom van onze cursisten, docenten en bezoekers waardoor zij zich direct op hun gemak voelen. Hiermee draag je bij aan een positieve ervaring voor de deelnemers als onderdeel van hun opleiding.

Je beantwoordt telefoontjes en e-mails en zorgt er achter de schermen voor dat alles soepel verloopt op de locatie. Je let erop dat alle ontvangstruimtes en leslokalen er netjes uitzien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve en ondersteunende taken. Je bent representatief, communicatief sterk en hebt een proactieve houding.

Miranda (receptie)

Dit ga je doen

 • Ontvangen van cursisten en bezoekers
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomende telefoongesprekken
 • Je zorgt ervoor dat de koffieautomaten schoon en gevuld zijn 
 • Bestellen van kantine benodigdheden
 • Diverse administratieve en ondersteunende taken
 • Ondersteunen van collega’s waar nodig

Dit vragen wij van jou

 • MBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Representatieve en enthousiaste uitstraling 
 • Ervaring in uitstekende serviceverlening
 • Proactieve instelling met oog voor detail
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je werkdagen zijn maandag t/m vrijdag vanaf 8.00 

Hoe kan jouw dag eruit zien? 

08.00    Je opent de etages voor de cursisten, checkt nog even of de lokalen netjes zijn, zorgt dat de koffieautomaten schoon en gevuld zijn en zet een lekker koekje klaar voor de cursisten. 

08.30    Je zit klaar aan de balie om de eerste cursisten te verwelkomen en naar het juiste lokaal te verwijzen.

09.00    De meeste cursisten zitten op hun plaats dus nu is het tijd voor jouw bakje koffie en een praatje met je collega’s, op maandag iets langer natuurlijk om het weekend te bespreken.

09.30    Een docent heeft nog wat ondersteuning nodig en vraagt jou om hulp en er komen ook nog wat verlate cursisten binnen die je verder helpt.

10.00    Tijd voor je inbox. Er komt een mail binnen van een collega die kantoorartikelen nodig heeft en er zijn mails over een bestelling  voor een borrel bij een diploma-uitreiking. Er worden pakketten van leveranciers bezorgd en jij zorgt dat die bij de juiste collega's terecht komen.

10.30    Er komen examenkandidaten binnen die je op hun gemak stelt en uitlegt waar ze zich mogen melden.

12.30    Het is tijd voor de gezamenlijke lunch met je collega’s. Je kunt ook een potje tafelvoetballen of  een rondje buiten lopen met een collega.

13.00    Dat was lekker! Weer aan de slag. Je bekijkt even alle binnengekomen verzoeken voor bestellingen en gaat daarmee aan de slag. Ondertussen komen er bezoekers aan de balie die je verder helpt en handel je telefoontjes af die binnenkomen.

14.30    Je loopt naar onze brievenbus om de post te halen en brengt die langs bij je collega’s. Je pakt nog een lekker stuk fruit uit de koffiehoek en drinkt een kop thee terwijl je kijkt op de planning wat de dag van morgen gaat brengen.

15.00    Je zorgt ervoor dat alles weer netjes en klaar is voor de avondopleidingen en de volgende dag. Dan zit jouw dag erop. Je hebt bergen werk verzet. Tijd om naar huis te gaan en te genieten van je vrije avond!

Dit mag je van ons verwachten

 • Een gezellig team en een inspirerende werkomgeving
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Reageren

Ben jij enthousiast geworden? Mail je motivatie en CV naar Ymke van Kersen: y.vankersen@soba.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen naar 030 – 666 777 3.  
60 - Ymke van Kersen - Rond
SOBA Security Opleidingen BV 
t.a.v. Ymke van Kersen, directeur
Rijnzathe 8, 3454 PV De Meern