Vierkant-Michael Pols .png

Michael Pols

Michael Pols is al 16 jaar werkzaam in het informatiebeveiligings-werkveld. Eerst in dienstverband, sinds 2015 als zelfstandige verbonden aan The Future Group. The Future Group is een IT-georiënteerd ondernemerscollectief, dat werkt met verschillende maatschappen met elk hun eigen expertisegebied. De docenten van de opleiding Informatiebeveiliging zijn professionals met zeer ruime ervaring in de praktijk en het overbrengen van hun kennis. Zij maken deel uit van de maatschap Security van The Future Group. Michael Pols is hoofddocent van de opleiding Informatiebeveiliging.

Als docent Informatiebeveiliging ben ik enthousiast over het bieden van een praktische en pragmatische leerervaring aan werkende volwassenen die zich willen specialiseren in dit dynamische veld. De kern van deze opleiding is de unieke focus op het overbruggen van de kloof tussen techniek en proces.

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3