Summerschool 2023

Designline-SOBA.svg

SOBA organiseert dit jaar weer de SOBA Summerschool. Tijdens de zomer bieden we diverse dagopleidingen aan in een speciale zomerversie. We plannen meerdere lesdagen per week in, waardoor je in een korte periode wordt klaargestoomd voor het examen. Wil jij de zomerperiode ook nuttig besteden en in korte tijd een diploma MBV, TBV (theorie) of anders halen?

De slagingspercentages van de afgelopen jaren laten zien dat de gemotiveerde deelnemers op deze manier in een korte tijd een vakdiploma kunnen halen. Bij MBV/TBV was het slagingspercentage maar liefst 95%. 

Klik hier voor het SOBA Summerschool programma

Een paar redenen om deze zomervakantie deel te nemen aan één van onze Summerschool-opleidingen: 

  • Versneld jouw diploma op zak
  • Je hebt in de zomervakantie meer rust en ruimte qua werkdruk
  • Geen fileleed; je begint de dag zonder stress
  • SOBA Summerschool behaalt hoge slagingspercentages
  • En zoals altijd: enthousiaste vakdocenten met passie voor hun vak!

Speciale Winactie

Schrijf je nu in voor een SOBA Summerschool opleiding en ontvang het unieke Summerschool Strandlaken. Met dit strandlaken kun je meedoen aan onze zomeractie en maak je kans op een GRATIS SOBA-opleiding naar keuze*. Wat moet je doen om kans te maken? 

Ga naar Winactie

Heb je vragen over de SOBA Summerschool? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Summerschool SOBA Website-01.jpg

Overzicht Summerschool opleidingen

Designline-SOBA.svg

Fysieke Beveiliging

Brandveiligheid

Alarmcentralisten

NEN Normen en INTELEC

Meer informatie

Heb  je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder! 

Bel 030 666 777 3