Opleiding | 1 dag

Examentraining ODB - dag

Omschrijving

Deelnemers die de opleiding Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB) al een keer bij SOBA gevolgd hebben en opnieuw examen moeten doen voor het onderdeel Open Vragen of de Case opdracht, kunnen inschrijven voor een examentraining van 1 dag.
Deze training bestaat uit de laatste lesdag van de lopende ODB-opleiding en is gericht op het behandelen van de vooraf gemaakte huiswerkopdrachten en het behandelen van specifieke vragen vanuit de groep.

Voor het onderdeel Meerkeuze Vragen verstrekken wij (uitsluitend) SOBA herexamen kandidaten op verzoek voorbeeld examens (zelfstudie).

Inhoud

In de klassikale examentraining worden de vooraf gemaakte huiswerkopdrachten en specifieke vragen vanuit de groep behandeld.

Voor wie?

Deze examentraining is bedoeld voor deelnemers die bij SOBA reeds de ODB-opleiding hebben gevolgd en opnieuw het onderdeel Open Vragen of de Case Opdracht af willen leggen.

Opleidingsduur en tijden

De training bestaat uit de laatste lesdag van de lopende ODB groep van 09.00 tot 15.30 uur.

Extra informatie

  • De prijs is inclusief lesmateriaal en exclusief examenkosten (eigen cursusmap meebrengen).
  • Bij SOBA Security Opleidingen BV betaal je geen inschrijfkosten.
  • Bij onvoldoende deelname kan de plaats worden gewijzigd en/of de training worden geannuleerd.
  • De opleiding Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties kan worden afgesloten met een examen. Dit kan bij CertoplanExamenbureau Installatietechniek (EBI), of Isac Examens.