Opleiding | 2 uur

Insider Risk Serious Game - Team Hendersson

Omschrijving

Eén team. Een uur. Eén missie.
Kun je voorkomen dat een innovatie van Formule E Team Hendersson naar de concurrentie lekt? Signpost Six en ARDA Gamified Awareness werkten samen om een serious business game te creëren waarin u voor de uitdaging wordt gesteld een data lek te ontdekken en voorkomen. Identificeer zorgwekkend gedrag, verbind alle datapunten en kies uw strategie om met de situatie om te gaan. Zullen uw keuzes uw reputatie schaden en mensen over de rand duwen, of zullen uw interventies het team redden voordat de tijd om is?

Deze serious game wordt aangeboden in het Engels en staat onder begeleiding van een Nederlandstalige of Engelstalige game master afhankelijk van de wens van het team.

Cursusinhoud

  • Spelers, bij voorkeur uit een verscheidenheid aan rollen, werken samen met als doel een data lek te vinden en te voorkomen.
  • Teams hebben toegang tot een digitale map met onder andere informatie over de personages.
  • Teams hebben een budget om uit te geven aan additionele informatiebronnen.
  • Verschillende video scenes in de game zullen verdere informatie onthullen.

De game is inclusief discussie gefaciliteerd door een Insider Risk Professional. Het team ontvangt feedback op de inhoud en team dynamiek en kan ook goed ingezet worden als digitaal team uitje.

Voor meer informatie over deze opleiding bekijkt u het You Tube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=kAl3YHqFluw
Of download de brochure: henderssonbrochure20215.pdf

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor het management niveau dat interesse heeft in een inhoudelijke teambuilding op het gebied van het beschermen van kritieke data.

Cursusduur en tijden

Deze Serious Game duurt 2 uur inclusief feedback.

Extra informatie

De prijs van de Serious Game is voor een team van ongeveer 6 personen inclusief begeleiding van een ervaren Game Master.

Deze Serious Game faciliteert SOBA Security Academy in samenwerking met Signpost Six.

Signpost Six is een internationaal opleidings- en adviesbureau op het gebied van ‘insider risk management’. Zij helpen organisaties in het beschermen van de waarde van hun kritische mensen, hun strategische bezittingen en vooral hun intellectueel eigendom. Door middel van een holistische benadering van insider risk management ondersteunen zij organisaties bij het verminderen van de risico's van statelijke- en bedrijfsspionage en georganiseerde misdaad.

Insiders zijn een ieder die toegang heeft gekregen tot fysieke locaties, personen, systemen en data binnen een organisatie. Naast medewerkers zijn dit ook partner(s) (instituten), bezoekers, studenten, stagiaires, contractors, particuliere bedrijven, en soms ook ex-medewerkers (kennis blijft altijd deels aanwezig, ook bij ex-medewerkers).