Opleiding | 4 dagen

Vakopleiding Centralist Alarmcentrale (VoCA)

Wordt verwacht!! Vakopleiding Centralist Alarmcentrale (VoCA)

Momenteel zijn wij bij SOBA de Vakopleiding Centralist Alarmcentrale aan het ontwikkelen. Bij deze ontwikkeling hebben wij vakspecialisten gevraagd om mee te denken over het lesprogramma. Tijdens inhoudelijke sessies is naar voren gekomen dat de branche behoefte heeft aan echte inhoudelijk verdieping voor een Centralist van een Particuliere Alarmcentrale (PAC).

Wij ontwikkelen een lesprogramma dat goed aansluit bij de huidige moderne werkwijze en behoeftes van een Particuliere Alarmcentrale. Denk hierbij aan:

  • Toepassen Certificatieschema’s Particuliere Alarmcentrales;
  • Bewustwording van jouw leiderschapsrol en hoe om te gaan met conflicten;
  • Omgaan met kwaliteitsmanagementsystemen;
  • Verdieping van je kennis van;
    - Regelgeving volgens de Verbeterde Risico Klasse Indeling (VRKI)
    - Alarminstallaties en de werking hiervan.

We begeleiden je met het toepassen van de bovenstaande theorie in de praktijksituatie. Dit geldt voor zowel de parate kennis vanuit je BoCA opleiding als de nieuwe onderdelen uit de VoCA opleiding.

Tijdens de vier lesbijeenkomsten zullen we de voortgang en inhoud van je praktijkopdracht  bespreken en daarnaast ook de nieuwe lesstof behandelen waardoor deze meteen toepasbaar is.

De lessen zullen interactief zijn met veel ruimte voor eigen inbreng en vragen.  Met behulp van ons digitale leerplein motiveren we je om aan de slag te gaan met je praktijkopdracht met als doel deze af te ronden binnen de duur van de opleiding.

Voorwaarden om deze opleiding te kunnen volgen zijn:

  • Je bent werkzaam bij een Particuliere Alarmcentrale
  • Je bent in het bezit van het BoCA diploma

Op dit moment zijn er nog geen startdata bekend. De opleiding zal gepland worden op diverse locaties waaronder De Meern, Schijndel en Vaassen. Stuur een mail naar info@soba.nl  als je interesse hebt, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkeling en de te verwachten startdata.

Prijs opleiding: € 849,- excl. BTW