« Terug

Ymke van Kersen nieuwe directeur SOBA

nieuwe-directeur.jpg05 jan

Het is alweer meer dan 4 jaar geleden dat Ymke van Kersen in dienst is gekomen bij SOBA waarvan de laatste 2 jaar als bedrijfsleider. Met haar ruime kennis, ervaring en contacten heeft zij in deze positie een forse bijdrage geleverd aan de verdere groei en kwaliteitsverbetering van onze opleidingsbedrijven.

Met veel plezier en genoegen heb ik gezien hoe Ymke zich heeft ontwikkeld en hoe zij inmiddels in haar functie volledig door onze collega’s, docenten en relaties is aanvaard. Ik vind het nu dan ook tijd om die positie te formaliseren en ik heb daarom besloten om Ymke per 1 januari 2021 te benoemen tot directeur.

Vol vertrouwen draag ik de leiding van SOBA Security Opleidingen en SOBA Security Academy aan Ymke over en hoop op een nog mooiere samenwerking met al onze relaties.

Ik wil u hartelijk danken voor het vertrouwen dat u in de laatste 13 jaar in mij heeft gehad. Met de benoeming van Ymke breekt een nieuwe periode aan voor onze opleidingsbedrijven en voor mij ontstaat meer tijd om aan de ontwikkeling van de overige bedrijven binnen onze groep te besteden. U zult de komende tijd dan ook vast nog wel van mij horen!

Met vriendelijke groet,

Armand van Bercheycke

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3