Home ›› Dhm Security Management 2

DHM Security Management®

Bedrijven kiezen steeds vaker voor Security Management. Security managers worden steeds vaker betrokken bij de beveiliging tegen onbevoegde beïnvloeding van de bedrijfsactiviteiten. Dit doen zij door bedreigingen en risico’s te analyseren, en door te beslissen over passende investeringen in beveiliging.

Om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren is het voor security managers noodzakelijk om alles over Security Management te weten. Om juist te kunnen adviseren, ontwerpen, uitvoeren, in bedrijf stellen, onderhouden en beheren, moeten zij kennis hebben van het treffen van beveiligingsmaatregelen, van beleid tot en met uitvoering, en de kwaliteitsborging daarvan.

De Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management is precies wat een security manager hiervoor nodig heeft. Al ruim 25 jaar confronteren docenten uit de praktijk deelnemers indringend met DHM structuur via het fictieve bedrijf ‘Medisch Onderzoek Centrum (M.O.C)’. Op deze manier krijgt de deelnemer vanuit verschillende actoren te maken met de veelheid van toepassingen op het gebied van Security Management.

De opleiding is een aanrader voor iedereen die zich wil bekwamen in het register Manager of Security (MSec). Toch is het in de eerste plaats bedoeld voor mensen die na hun opleiding op HBO-en/of academisch niveau in de praktijk werkzaam zijn en in hun functie met security te maken hebben of krijgen.

Lokaal Post-HBO
Meer informatie

Meer informatie over de opleiding DHM Security Management

De opleiding is opgebouwd uit tien dagdelen van ieder vier uur. De studiebelasting is ongeveer 150 studielasturen, waarvan er 40 staan voor de hoor- en werkcolleges, 14 uur voor thuisstudie, 72 uur voor het maken van een werkstuk en 26 uur voor deelname aan het examen. Afhankelijk van jouw vooropleiding en/of werkervaring kan dit meer of minder zijn.

Na het afronden van DHM Security Management ontvang je de gebruikerslicentie DHM Security Management®. Je beschikt dan over de nodige inzichten in de toepasbaarheid van DHM Security Management. Na het succesvol afleggen van het examen krijg je het diploma Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management. Met dit diploma voldoe je aan de vakbekwaamheidseis voor RSE (Register Security Expert) en inschrijving bij de Stichting Sern.

Neem contact op