Weet jij al wat je wilt doen

Kom naar... 

Hoe ziet dit eruit
Home ›› Dhm Security Management 1

DHM Security Management®

Steeds vaker worden managers betrokken bij de beveiliging (security) van het bedrijf. Hiervoor is gestructureerde security kennis op managementniveau onontbeerlijk: het treffen van beveiligingsmaatregelen van beleid tot en met uitvoering, inclusief de kwaliteitsborging ervan. DHM Security Management® voorziet niet alleen in deze behoefte, maar werkt al ruim 25 jaar normstellend. Het aantoonbaar beschikken over een basisniveau security management (inclusief de genomen verantwoordelijkheid) is voor veel bedrijven een onontbeerlijke zaak. Het implementeren van de daaruit voortvloeiende technische aspecten, meestal de bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen, is geen sinecure. 

Mensen die vanuit de securitybranche adviseren, ontwerpen, uitvoeren, in bedrijf stellen, onderhouden en beheren, moeten bekend zijn met een gestructureerd security management ofwel DHM Security Management®. Ook moet de methodiek van tijdpadanalyse (INCI/DETAR®) bekend zijn om optimaal met de andere actoren in de securitybranche te kunnen samenwerken. DHM Security Management® verschaft dit inzicht. De deelnemer krijgt gezien vanuit de verschillende actoren te maken met de veelheid van toepassingen op het gebied van Security Management.

Meer informatie

DHM Cirkel.jpg
Lokaal Post-HBO.jpg

De Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management® is in de eerste plaats bedoeld voor hen, die na hun opleiding op HBO- en/of academisch niveau enige jaren in de praktijk werkzaam zijn en in hun functie te maken hebben of krijgen met security. De registeropleiding is een aanrader bij uitstek voor degenen die zich willen bekwamen voor het register Manager of Security (MSec). 

Om te kunnen worden toegelaten tot deze opleiding dien je te beschikken over HBO werk- en denkniveau. Eventueel verkregen door zelfstudie/werkervaring na het behalen van het MBO (niveau 4) diploma en blijkend uit een gedetailleerde, gemotiveerde verklaring die je hieronder kunt downloaden. Deze EVC (Erkenning Verworven Competenties) verklaring moet zijn ondertekend door het hoofd personeelszaken van jouw werkgever.