OSINT - Open Source Intelligence

Omschrijving

Bij de opleiding DHM Security Management krijgt u handreikingen om een BEVOB op te stellen, het BEVeiligingsvoorschrift tegengaan Onbevoegde Beïnvloeding.
Onbevoegde beïnvloeding kan zowel van binnen als van buiten de organisatie plaatsvinden. Dit is afhankelijk van diverse factoren, waarop maatregelen kunnen worden genomen. Maar hoe effectief zijn die maatregelen als er op eenvoudige wijze informatie uit open bronnen te vinden is over uw organisatie, de (IT) infrastructuur of de medewerkers?

Cursusinhoud

Tijdens de training OSINT leert u in een dag om als (fysieke) security specialist een profiel op te stellen en te monitoren over de ‘online aanwezigheid’ van uw organisatie. 

U leert om zowel handmatig en met behulp van geautomatiseerde tools dit beeld te creëren, maar ook de verkregen informatie te interpreteren om tot een oordeel te komen of het een risico kan vormen voor de security. 

Daarnaast komen er, naast geldende wet- en regelgeving, ook eventuele maatregelen aan bod om de aangetroffen risico’s te vermijden, beheersen, overdragen of te accepteren. 

U heeft geen specifieke IT-kennis nodig om deze training te volgen.

Voor wie?

Voor (fysieke) security specialisten.

Cursusduur en tijden

De cursus bestaat uit één dag van 09.00 - 16.00 uur

Prijs excl. BTW

€ 375,-

Extra informatie

• De prijs is inclusief lesmateriaal, lunch en Bewijs van Deelname na afloop van de cursus.
• Voor deze cursus dient u een eigen laptop (met installatierechten) mee te nemen.

Wij hopen u graag terug te zien op de training!

Startdatum

Heeft u vragen over deze cursus, of interesse in een InCompany cursus?

Stuur een e-mail