Al 29 jaar hebben SOBA Security Opleidingen én SOBA Security Academy een toonaangevende rol in de verdere professionalisering op het gebied van beveiliging en brandveiligheid, en daar zijn we trots op!

  • Al meer dan 29 jaar ervaring in het verzorgen van opleidingen op het gebied van brandveiligheid en inbraakbeveiliging, zowel op MBO als op post-HBO niveau
  • Voor afgestudeerde MBO'ers een doorlopende Security leerlijn onder één dak door de samenwerking met IRIS Security Management® en DHM Security Management®
  • SOBA beschikt over uitstekend verzorgd en up-to-date lesmateriaal;
  • Vakkundige docenten;
  • De cursist heeft veelal na deelname recht op voordelige updates van het betreffende cursusdictaat;
  • Al jarenlang het hoogste slagingspercentage in de branche!
  • Geen inschrijfkosten;
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Overname BOOA Training en Opleidingen BV in 2016:
BOOA BV (Bedrijfs Ondersteunende Opleidingsactiviteiten), verzorgde veel cursussen op het gebied van brandveiligheid, het Bouwbesluit, de NEN 1010 en NEN 3140. Ook bood het cursussen aan op het gebied van BHV en VCA. Met de overname van BOOA wordt het voor SOBA mogelijk nog meer te investeren in het professionaliseren van onze cursussen, lees hier het nieuwsbericht.

Armand van Bercheycke en Bob Pfaff

Overeenkomst met INTELEC Software
SOBA Security Opleidingen BV is, sinds augustus 2018, het enige opleidingsinstituut in Nederland dat in samenwerking met INTELEC Software, opleidingen verzorgt m.b.t. Kabelberekenen conform NEN 1010 met behulp van INTELEC Software, lees hier het nieuwsbericht.

Doorlopende leerlijn onder één dak:
SOBA Security Academy heeft sinds 2018 een exclusieve licentie om de Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management® te verzorgen, lees hier het nieuwsbericht.

Rob Ackx, Armand van Bercheycke en Bert Duijndam

Samenwerking met IRIS Security Management® borgt vanaf oktober 2019 een doorlopende leerlijn Security, lees hier het nieuwsbericht.

Udo Jonker en Armand van Bercheycke