(Aankomend) Docent Noodverlichtingsdeskundige (freelance)

Designline-SOBA.svg

Voor de vacature als (aankomend) docent Noodverlichtingsdeskundige zijn we op zoek naar een vakspecialist die alles weet over noodverlichting. Ben jij die vakspecialist en wil je graag je kennis met andere delen, neem dan gauw contact met ons op. Het is geen probleem indien je nog geen ervaring hebt als docent. Je wordt door onze vakdocenten opgeleid en daarnaast bieden wij je de opleiding Didactische Vorming aan. Bovendien wordt je begeleid door één van onze onderwijskundigen.

SOBA Security Opleidingen is al 34 jaar een toonaangevend opleidingsinstituut. Wij verzorgen opleidingen op het gebied van Fysieke Beveiliging, Brandveiligheid en Security Management. Door de inzet van professionele docenten en het gebruik van uitstekend verzorgd lesmateriaal hebben wij een goede reputatie opgebouwd.

 

Dit ga je doen

Het verzorgen van de lessen Noodverlichtingsdeskundige, Projectering Noodverlichting en Onderhoud en Inspectie Noodverlichting. De opleidingslocaties Noodverlichtingsdeskundige zijn bij ons in Utrecht (De Meern) en bij onze partner RACA in Hillegom.

Lesdata- en tijden zijn in overleg.

 

Wij zoeken iemand die

  • Beschikt over aantoonbare ervaring in het vakgebied Noodverlichting.
  • Van nature beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Enthousiast en gemotiveerd is om nieuwe dingen te leren.

 

Dit mag je van ons verwachten

  • Een contract op freelance basis met een passende vergoeding.
  • Een informele werksfeer.
  • Persoonlijke didactische begeleiding.
  • Begeleiding door een Senior Vakdocent.

 

Reageren

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je motivatie en CV naar onze directeur Ymke van Kersen: y.vankersen@soba.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen naar 030 – 666 777 3. Een screeningsprocedure maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 
60 - Ymke van Kersen - Rond
SOBA Security Opleidingen BV 
t.a.v. Ymke van Kersen, directeur
Rijnzathe 8, 3454 PV De Meern