Home ›› Srm Opleidingen

SRM opleidingen voor een veilige omgang met de digitale wereld

Security Risk, Safety en Intelligence Management, oftewel SRM, is eigenlijk onmisbaar. Vandaag de dag leven wij in een wereld waar alles steeds digitaler wordt. Veranderingen, ontwikkelingen en updates volgen elkaar in een rap tempo op. Hoe gaat u of hoe gaat uw onderneming om met deze situatie? In deze SRM-studie leert u hoe u de organisatie weerbaar maakt voor alle vraagstukken en onzekerheden. Ook als individu of andere publieke/private organisatie is dit een zeer belangrijk topic. Ontdek meer over SRM opleidingen in dit artikel. 

supplier relationship management boek
Inschrijven

SRM opleidingen om cybercriminaliteit te kunnen handhaven

Het inrichten van de online veiligheid heeft steeds meer dimensies en aspecten waar rekening gehouden mee moet worden. Integraliteit, proactie en informatie gestuurd werken staat daarom centraal. Een onderdeel van SRM opleidingen, om criminaliteit te kunnen voorkomen, is strategisch veiligheidsbeleid en de criminele planningscyclus. In dit digitale tijdperk krijgt u niet enkel te maken met digitale criminaliteit. Daarom kunt u meer vakken verwachten met allen een ander hoofddoel. Kijk voor de gehele opleidingsindeling op deze pagina. 

SRM opleidingen; voor wie is dit geschikt?

Deze tijd staat in het teken van digitalisering, globalisering en vooral automatisering. Logischerwijs brengen deze veranderingen nieuwe risico's en vragen met zich mee. Omdat niemand deze beweging kan ontlopen, maakt dat SRM opleidingen voor iedereen interessant. Deze post hbo-opleiding is geschikt voor iedereen die in het werk te maken krijgt met het inrichten van de (digitale) veiligheid. (Nog) geen werk in deze sector maar wel interesse in het verhogen van de weerbaarheid van organisaties op dit vlak? Ook dan is SRM uiterst geschikt voor u. 

Wat kunt u verwachten bij SRM opleidingen?

Wanneer u kiest voor de SRM opleidingen bij Soba krijgt u een volwaardig lespakket aangeboden dat u klaarstoomt voor de praktijk. Wij bieden u alle benodigdheden waarmee u de veiligheid op tactisch, strategisch en operationeel niveau flexibel, effectief en efficiënt kunt inrichten. Naast theorie, brengen wij u in contact met de praktijk en leren wij u hoe u de theorie moet toepassen. Hierbij kunt u denken aan een assessment dat u moet uitvoeren.

QShare foto nieuws
Inschrijven

Waarom is digitale veiligheid zo belangrijk?

Er zijn veel scenario's te bedenken wat er kan gebeuren als uw digitale veiligheid niet gewaarborgd wordt. Hoogstwaarschijnlijk beschermt u uw privé computer of laptop met bijvoorbeeld een virusscanner. Dit doet u niet zomaar. En zo zit het ook met de apparatuur binnen uw organisatie. U kunt gehackt worden, er kan een schadelijk virus op uw apparatuur terecht komen of in het ergste geval worden er belangrijke gegevens van de apparatuur afgehaald. Wij moeten er niet aan denken dat de privacy en geheimhouding geschonden wordt door een onveilige digitale omgeving.

Afhankelijk van de organisatie waar u (voor) werkt, kan dit enorme proberen opleveren. De één nog erger dan de ander. Het is aan u de taak dit te voorkomen met de SRM-vaardigheden en kennis. 

Ik zet veiligheid voorop

U begrijpt het belang van SRM opleidingen en wil uw kennis en kunde vergroten. Dat is ontzettend goed. Wij verwelkomen u graag op één van onze startmomenten dit jaar.  

Enthousiast maar heeft u nog wat vragen? Geen enkel probleem, wij helpen u graag. Neem hiervoor contact met ons op via de mail of per telefoon. 

Bent u klaar voor de digitale wereld?

Neem contact op