« Terug

Nieuw in ons opleidingsprogramma: Maintenance Management Safety en Security

nieuw-mmss.jpg29 apr

U kent ons natuurlijk als opleider van Safety en Security opleidingen. Maar binnenkort starten wij ook met Maintenance Management Safety en Security, een mooie verbreding in ons aanbod.

Door uw technische systemen in goede conditie te houden bereikt u een hogere betrouwbaarheid, beschikbaarheid en productiviteit en daarmee verlaagt u uw investeringen en verhoogt u de veiligheid. Daarom vinden wij het belangrijk om de kennis van uw medewerkers op onderhoudsmanagement binnen uw onderneming te vergroten. 

Hiervoor hebben wij de cursus Maintenance Management ontwikkeld. Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die zich verder willen ontwikkelen als aanspreekpunt op managementniveau op het gebied van verbetering van de onderhoudsstrategie, -investeringen en -maatregelen. De cursus is ook interessant voor Beveiligingstechnici met een veelzijdige technische functie binnen een bedrijf die hun kennis willen verbreden. Wij denken dan aan medewerkers met een TBV diploma en voldoende werkervaring.

De eerste cursus start op 31 mei en bestaat uit 4 lesdagen. Kijk voor meer informatie of aanmelden op onze website: https://www.soba.nl/cursussen/inbraakbeveiliging/Maintenance-Management-Basis-MMB.html

« Terug

Meer informatie

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen jou graag verder!

Bel 030 666 777 3