Zet een volgende stap in jouw carrière!
 
logo
 

Beste relatie,

https://www.soba.nl/

Welkom bij de mei-editie van onze nieuwsbrief. Fijn dat je de tijd neemt om onze berichten te lezen.

In juni starten onze Summerschool opleidingen, dé ideale gelegenheid voor jou of jouw medewerkers om in korte tijd een vakdiploma te halen. Bijvoorbeeld het vakdiploma ODB, normaal 6 weken, nu in 3 weken. Dit jaar ontvang je bij aanmelding voor de Summerschool een prachtig strandlaken en kun je meedoen met onze winactie.

Verder starten in september weer veel Post-HBO opleidingen, zoals Crisisbeheersing, DHM Security Management en Security & Recht. Vanwege de grote vraag naar de Post-HBO Registeropleiding Security Techniek hebben we een extra startmoment gepland, in september. Deze opleiding geeft een boost aan je technische kennis van beveiliging. Alle docenten zijn experts uit het vakgebied. Security Techniek levert gecombineerd met DHM en Security & Recht ook nog de titel MSec op. Hierover lees je meer in deze nieuwsbrief.

Tot slot zijn we op 20 juni deelnemer aan het Security Café in Nijkerk. Thema van dit evenement is ‘Oplossingen voor de uitdagingen van nu’. Ons nieuwe opleidingstraject Beveiligingsmonteur voor zij-instromers sluit naadloos aan op dit thema. Onlangs hebben wij bij een gewaardeerde klant van SOBA dit traject succesvol verzorgd. Nu willen we dit ook breder aanbieden. Met dit opleidingstraject willen wij een bijdrage leveren aan het tekort aan vakbekwame medewerkers.

Interesse? We vertellen er graag meer over. Bel of mail ons voor meer informatie. Of bezoek ons op het Security Café op 20 juni a.s.

Vriendelijke groet,
Ymke van Kersen

Post-HBO opleidingen van SOBA
Jouw carrière naar een hoger niveau met de Post-HBO opleidingen van SOBA

In het najaar starten er weer diverse Post-HBO programma's die je de mogelijkheid bieden om een erkend security en safety expert te worden op managementniveau. Ben je klaar om integrale veiligheid te managen en te laten zien dat je alle aspecten van beveiliging kunt beheersen? Met onze Post-HBO opleidingen ontwikkel je de vaardigheden om verschillende partijen te betrekken en optimaal samen te werken. Word een volwaardige gesprekspartner met grondige kennis van het vakgebied. Het merendeel van onze Post-HBO opleidingen is bovendien gecertificeerd als Registeropleiding.

Manager of Security (MSec)
Wil je het maximale uit jouw carrière halen? Combineer dan de drie Post-HBO opleidingen DHM Security Management, Security Techniek en Security en Recht en behaal de titel Manager of Security (MSec). Na succesvolle afronding van deze programma's kun je jezelf bij SERN laten registreren als MSec.

Lees meer
Behaal snel je vakdiploma ODB via de SOBA Summerschool

Jouw zomer goed besteden en jezelf verder ontwikkelen in brandveiligheid? Volg dan de opleiding Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB) versneld via de SOBA Summerschool! Ben jij betrokken bij onderhoud van brandmeldinstallaties en wil je opgeleid worden tot Onderhoudsdeskundige BMI? In deze opleiding leer je de onderhoudswerkzaamheden zoals deze zijn vastgelegd in de NEN 2654-1. Ook wordt de NEN 2535 uitvoerig behandeld. Verder komen aan bod: Brand, rook en branddriehoek, wet- en regelgeving, verschillende soorten brandmelders en automatische melders, aanleg van kabels, ringleidingen en eisen van functiebehoud, en natuurlijk de taken en verantwoordelijkheden van een onderhoudsdeskundige.


Wil je deze opleiding versneld volgen? Dat kan tijdens de SOBA Summerschool!
Normaal is de opleiding verdeeld over 6 weken, nu over 3 weken. Je start op 27 juni en de examentraining is op 18 juli. Locatie: De Meern.

Security Cafe 20 juni 2023
Ontmoet ons tijdens het Security Café

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en trends in de beveiligingsindustrie? Kom dan naar het Security Café, georganiseerd op 20 juni door Alphatronics. SOBA is als exposant aanwezig op deze dag en nodigt jou van harte uit om ook aanwezig te zijn.

Onder leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg wordt een gevarieerd programma aangeboden rond het ‘Oplossingen voor de uitdagingen van nu’. Onderwerpen zijn onder andere invloed van AI op security, toepassingen van remote beheer en het personeelstekort; oorzaak en oplossing.

SOBA presenteert deze dag het nieuwe opleidingstraject Beveiligingsmonteur voor zij-instromers. Onlangs hebben wij bij een goede klant dit traject succesvol verzorgd. Nu willen we dit verder gaan uitbreiden voor al onze klanten. Hoe kunnen we het gemakkelijker maken voor jouw bedrijf om zij-instromers aan te trekken? Bezoek ons op het Security Café en we vertellen er graag meer over. Tot dan!

Het Security Café vindt plaats op 20 juni 2023 in het Hart van Holland te Nijkerk. Voor het volledige programma en aanmelden klik hieronder.

www.securitycafe.nl

Opleidingsagenda

Op diverse data en locaties starten wij weer met onze opleidingen

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem telefonisch contact op met één onze opleidingsadviseurs.
Wij helpen je graag verder!

Installatiedeskundige BMI - OAI  (ID-BMI-OAI)

De opleiding bestaat uit 4 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 12 juni - Zwolle (dag)

Start op 15 juni - Schijndel (dag)

PKVW / PKVW opfrisdag

De opleiding bestaat uit 2 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

De opfrisdag is 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 12 juni - Barneveld

Start op 19 juni (opfrisdag) - Barneveld 

Transmission Control Protocol - Internet Protocol (Vervolg TCP-IP)

De opleiding bestaat uit 2 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 15 juni - De Meern

Basisopleiding Centralist Alarmcentrale (BoCA)

De opleiding bestaat uit 4 dagen van 9.00 - 16.00 uur.

Start op 22 juni - De Meern

Onderhoudsdeskundige OAI (OD-OAI)

De opleiding bestaat uit 2 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 26 juni - De Meern

Opfris Kabelberekenen NEN 1010 met INTELEC Software

De opleiding uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Op 27 juni - Schijndel

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB)

De opleiding bestaat uit 7 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 27 juni - De Meern

NEN 1010 Volledig dag

De opleiding bestaat uit 2 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 7 juli - De Meern

Post-HBO Registeropleiding Crisisbeheersing
Uitgelicht

Opleiding Crisisbeheersing: de basis die je nodig hebt als er een crisis uitbreekt

Publieke- en private organisaties krijgen steeds meer te maken met moderne crises, zoals ongevallen met gevaarlijke stoffen, cybercriminaliteiten of fraude- en integriteitsvraagstukken. Dit vraagt om bestuurlijk strategisch optreden. 

In de Post-HBO Registeropleiding Crisisbeheersing leer je hoe jouw organisatie zich op tactisch en strategisch niveau kan voorbereiden op rampen en crisissituaties. Je leert als vakbekwaam sleutelfunctionaris op te treden en de crisis het hoofd te bieden. De opleiding Crisisbeheersing start op donderdag 7 september. Locatie: De Meern.
Wil jij klaar zijn voor die crisis? Meld je dan snel aan! 

Lees meer

De zon schijnt, de temperatuur stijgt en de vakantieperiode staat voor de deur! Om jouw zomer nog specialer te maken, presenteren we met trots het SOBA Summerschool Strandlaken. Schrijf je nu in voor een SOBA Summerschool opleiding en ontvang dit exclusieve strandlaken. Maar dat is nog niet alles! Met het strandlaken kun je deelnemen aan onze zomeractie en maak je kans op een GRATIS SOBA-opleiding naar keuze. Ga naar onze website voor meer informatie en de voorwaarden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over deze nieuwsbrief, onze opleidingen of informatie willen over Incompany mogelijkheden? Neem dan contact op via één van de onderstaande telefoonnummers of stuur een e-mail.

SOBA Security Opleidingen BV De Meern 030 - 666 777 3
SOBA Security Opleidingen BV Schijndel 0413 - 319 077
E-mail: info@soba.nl

SOBA
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
030 - 666 7773
info@soba.nl
www.soba.nl
© 2023 - SOBA
Uitschrijven   Online bekijken