Presentatie nieuwe SeSa Groep brochure ‘Samen werken aan een veiliger Nederland'
 
logo
 

Beste relatie,

https://www.soba.nl/

Het zijn drukke weken bij SOBA. Er zijn weer diverse opleidingen en trainingen gestart. Daarnaast zijn we druk met de voorbereidingen voor het FireSafety & Security Event. SOBA is samen met de andere bedrijven van de SeSa Groep ook weer van de partij. Het FireSafety & Security Event is een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Ik ben er trots op dat we als SeSa Groep schaatsteam IKO sponsoren. Team IKO behoort tot de vier profschaatsteams in Nederland en heeft de ambitie om tot de absolute schaatstop te gaan behoren. Onder het motto ‘Samen naar de top’ sponsoren we tot en met de Olympische Spelen in 2026 het schaatsteam IKO. Team IKO onderscheidt zich door persoonlijke benadering en een eigen maatwerkroute voor sporters en sponsoren.

Iets waar SOBA zich helemaal in kan vinden. Samen met de andere bedrijven van de SeSa Groep bieden we samen meer dan 200 kwalitatief hoogstaande opleidingen en trainingen. Onze ambitie is om de beste te zijn op het gebied van security en safety.
In een gesprek tussen Armand van Bercheycke, directeur SeSa Groep, en Martin ten Hove, schaatscoach bij Team IKO, lees je hoe onze ambities samenkomen. Het is verrassend hoeveel overeenkomsten er zijn tussen bedrijfsleven en topsport! 

Esmee op kop

Op het FireSafety & Security Event presenteren wij meer gesprekken tussen medewerkers van de SeSa Groep en Team IKO. Je kunt ze zowel in de nieuwe SeSa-brochure als in onze video ‘Samen naar de top’ terugvinden. Bijvoorbeeld het gesprek dat Wijnand van Loon heeft over ontwikkeling en doorzettingsvermogen. We hebben hier zelfs een leuke beursactie van gemaakt, waarmee je een drone kunt winnen.

We zien je graag op 12 of 13 april in de Brabanthallen in Den Bosch! Vergeet niet om vooraf te registreren; verderop in deze nieuwsbrief staat een link waar je kunt inschrijven voor de gratis toegangsbadge.

Vriendelijke groet,
Ymke van Kersen

https://www.soba.nl/
Samen naar de top: SeSa trotse sponsor van Team IKO

SeSa Groep is trotse sponsor van schaatsteam IKO tot en met de Olympische spelen in 2026. Samen naar de top; deze ambitie deelt de SeSa Groep met Team IKO. Martin ten Hove, schaatscoach bij Team IKO, en Armand van Bercheycke, directeur van de SeSa Groep, geven in een tweegesprek aan wat ambitie voor hen betekent.

Armand: "Bij de SeSa Groep hebben we een ambitieus team. Mensen waar je dingen bij kunt neerleggen. Door te delegeren, vertrouwen op anderen, geef je mensen de kans zich te ontwikkelen. Net als Team IKO wil ik een omgeving creëren waar iedereen tot bloei kan komen."

Lees meer

Bezoek ons op het FireSafety & Security Event!

Op 12 en 13 april vindt het FireSafety en Security Event plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. SOBA is ook dit jaar weer aanwezig met alle partners van de SeSa Groep. We presenteren hier de de nieuwe SeSa Groep brochure ‘Samen werken aan een veiliger Nederland’. Een dik magazine met leuke interviews en een compleet overzicht van onze management- & consultancydiensten en onze opleidingen & trainingen.

Ook presenteren we tijdens het FireSafety en Security Event de video 'Samen naar de top'. Rode draad daarin is onze samenwerking met Team IKO. Hoe de ambities van SeSa en Team IKO overeenkomen, is te zien in deze video.
We hebben hier meteen een leuke beursactie aan gekoppeld. Weet jij met wie van schaatsteam IKO onze programmamanager Wijnand van Loon een gesprek heeft ? Ontdek het in onze stand en win een drone! Vul het formulier in op de stand en doe mee!

Vernieuwde opleiding ID-BMI-OAI positief beoordeeld
Vernieuwde opleiding ID-BMI-OAI positief beoordeeld

Vanaf oktober 2022 wordt de vernieuwde opleiding Installatiedeskundige Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties (ID-BMI-OAI) aangeboden. Hiermee voldoen de deelnemers aan de nieuwe CCV-certificeringsregeling Installeren Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties 6.0, die afgelopen jaar is ingegaan.

We hebben de eerste lessen goed geëvalueerd. Op advies van onze onderwijskundigen en docenten zijn enkele aanpassingen gedaan, zodat de opleiding nog beter aansluit op de praktijk. Ook zijn het lesboek, de presentatie en de digitale leeromgeving beter op elkaar afgestemd. De reacties van cursisten op de vernieuwde opleiding zijn zeer positief.
Dit voorjaar start ID-BMI-OAI op verschillende plaatsen en data.

Klik hier voor informatie over opleiding
SOBA zoekt Docent Brandveiligheid

SOBA zoekt Docenten Brandveiligheid

Door aanhoudende groei en vraag naar onze opleidingen zijn wij op zoek naar freelance docenten in het vakgebied Brandveiligheid. Als docent Brandveiligheid ga je de cursussen IDB, ODB en PBD verzorgen.

Solliciteer nu

Opleidingsagenda

Op diverse data en locaties starten wij weer met onze opleidingen

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem telefonisch contact op met één onze opleidingsadviseurs.
Wij helpen je graag verder!

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties (BBI)

De opleiding bestaat uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Op 12 april - Schijndel
Op 20 april - De Meern

IRIS Security Management

De opleiding bestaat uit 4 dagen van 9.00 - 17.00 uur.

Start op 14 april - De Meern

NEN 3140 VP/IV/WV

De opleiding bestaat uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Op 14 april - De Meern

PKVW Opfrisdag

De opleiding bestaat uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Op 17 april - Schijndel

Projecteringsdeskundige OAI type A en B / type B

De opleiding bestaat uit 7 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 18 april - Schijndel

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over deze nieuwsbrief, onze opleidingen of informatie willen over Incompany mogelijkheden? Neem dan contact op via één van de onderstaande telefoonnummers of stuur een e-mail.

SOBA Security Opleidingen BV De Meern 030 - 666 777 3
SOBA Security Opleidingen BV Schijndel 0413 - 319 077
E-mail: info@soba.nl

SOBA
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
030 - 666 7773
info@soba.nl
www.soba.nl
© 2023 - SOBA
Uitschrijven   Online bekijken