Lees het interview met directeur Woonzorgcentrum Dikkie van Zetten, deelnemer van de opleiding
 
logo
 

Beste relatie,

Na een afwezigheid van zo’n 3 weken ben ik weer terug van ‘Down Under’. Ik heb genoten van dit prachtige land en heb een heerlijke tijd gehad met mijn familie. Gelukkig had ik ook weer veel zin om naar huis te gaan en aan het werk te gaan. De werkdagen bij SOBA zijn nooit saai en samenwerken met het team blijft iedere dag weer leuk. Ondertussen zijn de ontwikkelingen bij SOBA gewoon doorgegaan en daar vertellen we in deze nieuwsbrief graag wat meer over. 

Zoals je misschien wist hebben we eind vorig jaar de eerste Post-HBO opleiding Crisisbeheersing onder leiding van Gert-Jan Ludden met succes afgerond. 9 Maart staat de volgende gepland. Wil jij deze ook volgen maar twijfel je nog? Lees dan het bericht van Dikkie van Zetten (directeur Woonzorgcentrum), zij was 1 van de deelnemers en vertelt over haar ervaringen.

 

Verder staan we na een uiterst succesvolle editie in 2022 ook dit jaar samen met onze partners van de SeSa Groep op het FireSafety & Security Event 2023. Ons team van marketingcollega's is volop bezig met de voorbereidingen!

 

Graag willen wij ons leuke team aan enthousiaste medewerkers uitbreiden met nieuwe collega’s. Zo zijn wij op zoek naar een opleidingsontwikkelaar. Wil jij aan de slag bij SOBA en opleidingen ontwikkelen op mbo en hbo niveau? Kijk dan gauw verder in deze nieuwsbrief. 

 

Wat we zien is dat binnen vele organisaties het onderwerp integriteit uiterst actueel is en blijft. De vele berichten in het nieuws zijn alarmerend. Hoe krijg je hier meer grip op? In de nieuwe opleiding Inzicht in Integriteit en Fraude krijg je binnen slechts 1 dag en een avond meer inzicht in de materie en ook handvaten over hoe te handelen bij een incident. Richard Franken is expert op dit gebied en onze docent van deze opleiding.

 

Uiteraard zijn er ook nog vele startmomenten voor MBV, TBV, IDB en vele andere. Kijk op de opleidingsagenda wat er allemaal gepland staat. Veel plezier bij het lezen van onze nieuwsbrief!

 

Vriendelijke groet,
Ymke van Kersen

Opleiding Crisisbeheersing: de brede basis die je nodig hebt als er een crisis uitbreekt

Dikkie van Zetten, directeur van Woonzorgcentrum Avondlicht in Herwijnen, volgde de Post-HBO Registeropleiding Crisisbeheersing. "Deze opleiding geeft je de brede basis die je nodig hebt als er een crisis uitbreekt", aldus Dikkie van Zetten, oud-deelnemer van de opleiding en directeur van Woonzorgcentrum Avondlicht in Herwijnen. "Momenteel ligt er bij ons alleen nog maar een calamiteitenplan voor de twee locaties, dat is het. Ik wil graag meer structuur aanbrengen: wie zit er in het crisisteam, hoe pakken we dingen aan. Een duidelijk crisisbeleid ontwikkelen dus. Na het volgen van deze opleiding weet ik beter hoe ik dat ga aanpakken.

profielfoto+dikkie+van+zetten

 

Lees meer

FireSafety & Security EVENT

Op 12 en 13 april gaat het FireSafety en Security Event 2023 weer van start. Tijdens dit evenement is SOBA als onderdeel van de SeSa Groep vertegenwoordigd om je van alle informatie te voorzien. De SeSa Groep is hét kenniscentrum op het gebied van security en safety in Nederland. De samenwerkende bedrijven van de SeSa Groep beschikken over de juiste kennis en het juiste netwerk om iedere security en safetyvraag te kunnen beantwoorden. Samen bieden wij een integraal totaalpakket van management & organisatie, consultancy en opleidingen & trainingen aan, waarmee wij bedrijven, instellingen en organisaties kunnen ontzorgen.

Wij nodigen je hierbij van harte uit. Een bezoek aan de beurs is gratis! Graag tot ziens in Den Bosch.

SOBA zoekt een Opleidingsontwikkelaar

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze opleidingsontwikkelaar en durf jij een uitdagende functie binnen onze dynamische en groeiende organisatie aan? Zoek dan niet verder! Werken bij SOBA betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van security & safety.

Solliciteer nu

Opleidingsagenda

Op diverse data en locaties starten wij weer met onze opleidingen

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem telefonisch contact op met één onze opleidingsadviseurs.
Wij helpen je graag verder!

Post HBO Security en Recht (met startgarantie)

De opleiding bestaat uit 15 bijeenkomsten.

Start op 6 maart - De Meern

ID-BMI-OAI dag

De opleiding bestaat uit 4 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 7 maart - De Meern

ID-BMI-OAI avond

De opleiding bestaat uit 8 avonden van 18.30 - 21.30 uur.

Start op 7 maart - De Meern

Post HBO opleiding Crisisbeheersing

De opleiding bestaat uit 11 dagen van 9.00 - 16.15 uur.

Start 9 maart - De Meern

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties (BBI)

De opleiding bestaat uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Op 14 maart - Amsterdam

Opfrisdag PKVW

De opleiding bestaat uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Op 20 maart - Barneveld

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB)

De opleiding bestaat uit 7 dagen van 9.00 - 15.30 uur.

Start op 21 maart - Amsterdam

Uitgelicht

Inzicht in Integriteit en Fraude

“Het is helaas niet de vraag óf je te maken krijgen met fraude of integriteitsissues, maar meer wanneer en in welke vorm”, zegt Richard Franken, docent van de opleiding Inzicht in Integriteit en Fraude van SOBA. Hoe herken je deze issues en hoe kan je ze voorkomen? Wil jij kunnen anticiperen op fraude en integriteitsvraagstukken binnen jouw organisatie? Meld je direct aan, 8 maart starten we al!  

Meld je nu aan

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over deze nieuwsbrief, onze opleidingen of informatie willen over Incompany mogelijkheden? Neem dan contact op via één van de onderstaande telefoonnummers of stuur een e-mail.

SOBA Security Opleidingen BV De Meern 030 - 666 777 3
SOBA Security Opleidingen BV Schijndel 0413 - 319 077
E-mail: info@soba.nl

SOBA
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
030 - 666 7773
info@soba.nl
www.soba.nl
© 2023 - SOBA
Uitschrijven   Online bekijken