Interview met Team Schijndel
 
logo
 

Beste relatie,

De afgelopen jaren hebben we onze locatie in De Meern flink uitgebreid naar 1500 m2 aan leslokalen en kantoorruimtes. Dit hebben we door omstandigheden zonder opening of berichtgeving voorbij laten gaan. Afgelopen maanden is hard gewerkt aan de uitbreiding en vernieuwing van onze locatie in Schijndel. Deze uitbreiding wilden we gaan vieren en op 24 november was het zover!

Het knippen van het lint werd verricht door onze collega’s in Schijndel: Anke Bloem, Lisette Teunesen en Anke Maas. In 2016 zijn Anke B. en Lisette naar SOBA overgekomen met de overname van BOOA. Dit najaar is Anke M. ons team komen versterken.
Het opleidingscentrum BOOA was destijds specialist in opleidingen op het gebied van Brandveiligheid. Inmiddels worden de opleidingen in Brandveiligheid door SOBA gepland op diverse locaties in het land en beschikken we over een mooie poule aan vakdocenten op dit vakgebied. Eén van de docenten die al vele jaren door SOBA ingezet wordt, is Christiaan van de Geer. Voor wie hem nog niet kent: verderop in de nieuwsbrief vertelt hij meer over zichzelf en zijn werk.

Wist je al dat we volgend jaar ook een ‘brandopleiding’ hebben op Post-HBO niveau? Deze opleiding Fire Safety Management begint inmiddels al aardig vorm te krijgen. Binnenkort vind je meer informatie op onze website. Hou ook de berichten op LinkedIn goed in de gaten!

Ook leuk om te melden is dat de SeSa Groep, waar SOBA deel van uitmaakt, vanaf dit seizoen het ambitieuze schaatsteam IKO sponsort. Mooi dat we dit team kunnen ondersteunen in hun missie voor de Olympische Spelen van 2026. Ik ben erg trots op al deze ontwikkelingen en op alle collega’s bij SOBA. We zijn een goed team met elkaar. Wil je ook onderdeel uitmaken van dit geweldige team? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Veel plezier bij het lezen van onze nieuwsbrief!

Vriendelijke groet,
Ymke van Kersen

Feestelijke opening SOBA Schijndel!

Op donderdag 24 november hebben we met medewerkers en docenten de opening van onze geheel vernieuwde locatie in Schijndel gevierd.

Na een woordje van directeur Ymke van Kersen werd met het knippen van het lint door het vaste team van SOBA Schijndel; Anke Bloem, Lisette Teunesen en Anke Maas, het kantoor officieel heropend.

Het doorknippen van het lint staat symbool voor de enorme groei die SOBA de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Team SOBA Schijndel staat voor je klaar!
Het SOBA-kantoor in Schijndel wordt gerund door Anke Bloem, Lisette Teunesen en Anke Maas. Werken bij een opleidingsinstituut betekent dat je werkt volgens een vast ritme. Toch is geen dag hetzelfde. “Het contact met de cursisten en docenten is zo leuk. Ik hou van de afwisseling, elke dag is hier anders." De recente uitbreiding biedt meer mogelijkheden voor eigen opleidingen, maar ook voor bedrijven die ruimte zoeken om te huren. Iedereen is van harte welkom. De koffie staat klaar!

Lees meer

Christiaan van de Geer over zijn werk bij SOBA: "Het lesgeven geeft me veel voldoening.”
Christiaan van de Geer (48) is freelance docent Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties en Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB/PDB) bij SOBA. Daar brengt hij met veel plezier al zijn kennis over op zijn cursisten. Christiaan woont met zijn vrouw en twee dochters in Valkenswaard. Hij houdt van sporten zoals hardlopen en fitness, en van de Italiaanse keuken, maar voornamelijk houdt hij van zijn gezin. Hij geniet van het leven en zijn werk ziet hij als een hobby.

SeSa Groep sponsort Team IKO
De SeSa Groep, waar SOBA onderdeel van uitmaakt, sponsort vanaf seizoen 2022-2023 het schaatsteam IKO. Op 8 november tekenden Armand van Bercheycke (algemeen directeur SeSa Groep) en Martin ten Hove (medeoprichter Team IKO) een sponsorcontract voor vier jaar, tot en met de Olympische spelen van 2026.

Lees meer

Vacature

Ben jij een ambitieuze en gemotiveerde contentspecialist die op zoek is naar veel afwisseling? Lees gauw verder! Als contentspecialist ga je werken op de afdeling Marketing & Communicatie in een klein enthousiast team. Je verzorgt de digitale communicatie voor SOBA Security Opleidingen.

Opleidingsagenda

Op diverse data en locaties starten wij weer met onze opleidingen. 
Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem telefonisch contact op met één onze opleidingsadviseurs. Wij helpen je graag verder!

Camerasystemen en Recht

De opleiding bestaat uit 1 dagdeel van 9.00 - 12.00 uur.
Op 12 december - Schijndel

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties (BBI)

De opleiding bestaat uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.
Op 13 december - Zwolle
Op 14 december - Amsterdam

TCP-IP Vervolg 

De opleiding is opgebouwd uit 2 dagen van 9.00 - 15.30 uur.
Start 22 december - Schijndel

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB)

De opleiding bestaat uit 7 dagen van 09.00 - 15.30 uur.
Start 11 januari 2023 - Schijndel
Start 17 januari 2023 - De Meern
Start 8 februari 2023 - Zwolle

Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties (PDB)

De opleiding bestaat uit 10 dagen van 9.00 - 15.30 uur.
Start 11 januari 2023 - Schijndel
Start 17 januari 2023 - De Meern
Start 8 februari 2023 - Zwolle

Monteur Beveiligingssystemen (MBV) avond

De opleiding bestaat uit 12 avonden van 18.30 - 21.30 uur.
Start 12 januari 2023 - Zwolle
Start 16 januari 2023 - Schijndel
Start 18 januari 2023 - Breda

Technicus Beveiligingssystemen (TBV) avond

De opleiding bestaat uit 21 avonden van 18.30 - 21.30 uur.
Start 12 januari 2023 - Amsterdam / De Meern
Start 16 januari 2023 - Schijndel
Start 18 januari 2023 - Breda / Schijndel

Uitgelicht

Vernieuwde opleiding ID-BMI-OAI

In januari gaat de vernieuwde opleiding ID-BMI-OAI weer van start op de locaties De Meern en Schijndel. Met het diploma Installatiedeskundige Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties voldoe je aan de nieuwe CCV-certificeringsregeling die op 15 juni jl. is ingegaan. Met deze vernieuwde opleiding zijn deelnemers goed voorbereid op de toekomst.

Lees meer

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over deze nieuwsbrief, onze opleidingen of informatie willen over Incompany mogelijkheden? Neem dan contact op via één van de onderstaande telefoonnummers of stuur een e-mail.

SOBA Security Opleidingen BV De Meern 030 - 666 777 3
SOBA Security Opleidingen BV Schijndel 0413 - 319 077
E-mail: info@soba.nl

SOBA Security Opleidingen
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
030 - 666 777 3
info@soba.nl
www.soba.nl
© 2022 - SOBA
Uitschrijven   Online bekijken