Meld je aan voor jouw Summerschool opleiding!
 
logo
 

Beste relatie,

https://www.soba.nl/

We hebben een drukke maand achter de rug, waarin we hebben deelgenomen aan het FireSafety & Security Event. Het was een geweldige gelegenheid om ons als SeSa Groep breed te presenteren en te netwerken met professionals uit de sector. We zijn blij dat we veel lovende reacties hebben ontvangen en danken iedereen voor zijn of haar bezoek aan onze stand. 

Tijdens het evenement hebben we veel oude bekenden kunnen spreken, maar ook weer nieuwe professionals mogen ontmoeten. We hebben leuke gesprekken gevoerd met potentiële docenten, want nieuwe vakdocenten kunnen we goed gebruiken. Kijk eens bij onze vacatures en wellicht word jij onze nieuwe collega of freelance docent!

Het onderwerp integriteit vraagt de laatste jaren steeds meer de aandacht. De vele actuele voorbeelden van incidenten op dit terrein, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven, versterken de behoefte om meer grip te willen krijgen. Hoe ga je om met grensoverschrijdend gedrag van een werknemer of leidinggevende? In de opleiding ‘Inzicht in Integriteit en Fraude’ krijg je niet alleen inzicht in de materie, maar ook handvaten hoe te handelen bij een incident.

Zoals je van ons gewend bent, gaan wij in de zomer gewoon door met de opleidingen. Binnen onze jaarlijkse Summerschool bieden we versnelde opleidingen aan, zodat je in korte tijd jouw kennis kunt vergroten en de benodigde diploma’s kunt halen. Kijk op onze website voor het ruime aanbod tijdens de SOBA Summerschool.

Ik wens je veel leesplezier en hoop je binnenkort te mogen verwelkomen op één van onze cursussen of opleidingen.

Vriendelijke groet,
Ymke van Kersen

SOBA Summerschool gaat weer van start
Summerschool: behaal je diploma in kortere tijd

SOBA organiseert dit jaar weer de Summerschool. Tijdens de zomer bieden we diverse dagopleidingen aan in een speciale zomerversie. We plannen meerdere lesdagen per week in, waardoor je in een korte periode wordt klaargestoomd voor het examen. Wil jij de zomerperiode ook nuttig besteden en MBV, TBV of één van de andere opleidingen volgen? Meld je dan aan voor jouw Summerschool-opleiding!

Lees meer

Neem de eerste stap richting effectief integriteitsmanagement

Wil jij meer inzicht krijgen in integriteit en fraude binnen jouw organisatie? Wil je leren hoe je signalen van mogelijke integriteitsschendingen kunt herkennen en effectief kunt handelen om ze te voorkomen? Dan is de Post-HBO opleiding ‘Inzicht in integriteit en fraude’ iets voor jou! Leer niet alleen hoe je fraude kunt herkennen, maar ook hoe je omgaat met grensoverschrijdend gedrag zoals discriminatie of slecht leidinggeven. Daarnaast krijg je inzicht in de rol van ambtenaren en bestuurders ten opzichte van de samenleving.

Deze praktijkgerichte opleiding is ontworpen voor functionarissen die werkzaam zijn binnen het publieke of private veiligheidsdomein en voor management en leidinggevenden in diverse sectoren. Ervaring met het vakgebied security is niet vereist. De opleiding bestaat uit één lesdag en een terugkomavond. Je kunt al starten op 12 mei a.s.

Wacht niet langer en vergroot je kennis op het gebied van integriteit en fraude! Schrijf je nu in voor de opleiding ‘Inzicht in integriteit en fraude’ en neem de eerste stap naar effectief integriteitsmanagement.

SOBA aanwezig op druk bezocht FireSafety & Security Event

Het FireSafety & Security Event op 12 en 13 april was een groot succes. SOBA Security Opleidingen was samen met de partners van de SeSa Groep aanwezig op dit evenement. Twee dagen lang konden installateurs, eindgebruikers en leveranciers in een gezellige ambiance kennis delen over brandveiligheid & beveiliging en netwerken. In totaal hebben zo’n 5200 deelnemers vanuit de technische beveiligingssector het evenement bezocht. Dit zijn er 1200 meer dan vorig jaar!

Er waren ruim 120 exposanten aanwezig. De SeSa Groep sprong eruit met een mooie stand, waar alle partners een eigen plek hadden. Beide dagen werd de stand goed bezocht, zowel door ‘oude’ bekenden als nieuwe bezoekers.

Klik hier

Vacature

Hoofddocent Fysieke Beveiliging gezocht
Vacature: Hoofddocent Fysieke Beveiliging

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven Hoofddocent Fysieke Beveiliging voor 40 uur per week. Weet jij de weg in de wereld van de inbraakbeveiliging en wil jij jouw kennis en ervaring overbrengen op een nieuwe generatie vakmensen? Reageer dan snel!

Solliciteer nu

Opleidingsagenda

Op diverse data en locaties starten wij weer met onze opleidingen

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je een advies op maat? Stuur een mail naar info@soba.nl of neem telefonisch contact op met één onze opleidingsadviseurs.
Wij helpen je graag verder!

Inzicht in Integriteit en Fraude

De opleiding bestaat uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur en een avond van 18.30 – 21.30 uur.

Start op 12 mei – De Meern

Installatiedeskundige BMI-OAI (ID-BMI-OAI)

De opleiding bestaat uit 4 dagen van 9.00 – 15.30 uur of 8 avonden van 18.30 – 21.30 uur.

Start op 16 mei – Schijndel (dag)

Start op 16 mei - De Meern (avond)

Inzicht in Spionage en Contraspionage

De opleiding bestaat uit 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Op 16 mei – De Meern

PKVW / PKVW Opfrisdag

De opleiding PKVW bestaat uit 2 dagen van 9.00 - 15.30 uur. De opfrisdag is 1 dag van 9.00 - 15.30 uur.

Op 17 mei - De Meern (opfrisdag)
Op 24 mei - Schijndel

Onderhoudsdeskundige (ODB) of Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties (PDB)

De opleiding ODB bestaat uit 7 dagen van 9.00 – 15.30 uur.

De opleiding PDB bestaat uit 10 dagen van 9.00 – 15.30 uur.

Start op 31 mei – Schijndel

 

Je kunt deze opleidingen ook combineren. Daarmee bespaar je tijd en geld. Klik hier voor meer informatie

Bijscholingsdag DHM

De opleiding bestaat uit 1 dag van 10.00 - 16.00 uur.

Op 1 juni – De Meern

Vergaderruimte nodig?

Ben je op zoek naar een professionele en goed bereikbare les- of vergaderruimte in het zuiden van het land? Bij SOBA in Schijndel ben je aan het juiste adres! 

De lokalen zijn ideaal voor het geven van een cursus of organiseren van een vergadering. De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen en uitgerust met digiborden en flipovers. SOBA Schijndel is gevestigd aan de Galvaniweg 25a in Schijndel; gemakkelijk te bereiken en met voldoende gratis parkeergelegenheid. 
Je bent van harte welkom bij Team Schijndel!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over deze nieuwsbrief, onze opleidingen of informatie willen over Incompany mogelijkheden? Neem dan contact op via één van de onderstaande telefoonnummers of stuur een e-mail.

SOBA Security Opleidingen BV De Meern 030 - 666 777 3
SOBA Security Opleidingen BV Schijndel 0413 - 319 077
E-mail: info@soba.nl

SOBA
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
030 - 666 7773
info@soba.nl
www.soba.nl
© 2023 - SOBA
Uitschrijven   Online bekijken