2022 is bijna ten einde, tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar.
 
logo
 

Beste relatie,

2022 is bijna ten einde, tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat is er weer veel gebeurd en wat hebben we hard gewerkt met z’n allen. We hebben maar liefst 4.000 deelnemers ontvangen op onze eigen locaties, maar ook op diverse externe locaties of bij onze klanten InCompany. Dit is een behoorlijke groei ten opzichte van het vorige jaar. Wat fijn dat we zoveel enthousiaste en tevreden deelnemers mochten ontvangen!

Eén van de hoogtepunten in het afgelopen jaar was toch wel de opening van onze vernieuwde locatie in Schijndel. Tijdens een gezellige middag vierden we samen deze uitbreiding en prachtige verbouwing. Het doorknippen van het lint stond symbool voor de enorme groei die SOBA de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

We zijn een aantal enthousiaste en leuke collega’s rijker, zowel in Schijndel als in De Meern, op verschillende afdelingen. Gelukkig is er in 2022 ook weer een aantal nieuwe enthousiaste freelance vakdocenten voor SOBA aan de slag gegaan. Allemaal heel erg welkom en hopelijk vullen we ons team binnenkort nog verder aan. We zoeken bijvoorbeeld nog een Contentspecialist, een Onderwijsontwikkelaar en een Hoofddocent Fysieke Beveiliging.

Naast de uitbreidingen in personeel en ruimte waren er ook uitbreidingen in ons opleidingsprogramma. Afgelopen najaar is een volle groep gestart met de nieuwe Post-HBO Registeropleiding Crisisbeheersing en de deelnemers hebben inmiddels de opleiding succesvol afgerond. Verder hebben we ons aanbod uitgebreid met de 1-daagse Post-HBO opleidingen Integriteitsmanagement en Inzicht in Spionage.

Een andere mooie ontwikkeling is dat onze deelnemers MBV/TBV en VSS nu gegarandeerd en snel examen kunnen doen. Wij melden de deelnemers zelf aan bij het CIBV en het examen vindt daarna ook plaats in eigen huis - bij SOBA. Fijn dat we die service kunnen bieden voor onze deelnemers.

In 2023 gaan we ons opleidingsaanbod verder uitbreiden. Zo hebben we in het voorjaar van 2023 een primeur! We verwachten dan te starten met onze eerste Post-HBO opleiding op het gebied van Brandveiligheid: Fire Safety Management. Ook worden al onze brandveiligheid opleidingen onder de loep genomen door onze inhoudsdeskundigen en onderwijskundige en zal het digitale leerplein aangevuld worden. Houd onze nieuwsbrieven en de LinkedIn berichten goed in de gaten, dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen bij SOBA.

Hierbij wil ik graag al onze relaties, medewerkers en vakdocenten bedanken. Zonder jullie hadden we dit allemaal niet kunnen verwezenlijken.

Fijne feestdagen en een gezond, succesvol en gelukkig 2023!

Vriendelijke groet,
Ymke van Kersen

SOBA
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
030 - 666 7773
info@soba.nl
www.soba.nl
© 2022 - SOBA
Uitschrijven   Online bekijken