Door SOBA Security Opleidingen BV
01 - 09 - 17 | 0 reacties

BHV: Van verplichting tot eerste prioriteit

BHV: Van verplichting tot eerste prioriteit

Elke zichzelf respecterende organisatie heeft wel bedrijfshulpverlening (BHV). Maar is dat omdat het moet of omdat de meerwaarde ervan wordt ingezien? Dat kan bij een incident het verschil maken tussen alleen materiële schade en imagoschade of zelfs (dodelijke) slachtoffers. Tijdens de post-hbo opleiding BHV-Management van SOBA Security Academy leren deelnemers het belang van hun verantwoordelijkheid ‘corporate’ te krijgen. Onlangs werd de eerste lichting gediplomeerd.

Doorlezen
Door SOBA Security Opleidingen BV
09 - 06 - 17 | 0 reacties

Altijd actuele cursussen

Wij blijven onze cursusspecialiteiten Inbraak- en Brandbeveiliging, NEN Normering en Noodverlichting doorontwikkelen. Doordat wij uitsluitend werken met praktijkmensen die zich gespecialiseerd hebben in het doceren van hun vakkennis, wordt altijd de hoogste kwaliteit geboden. Omdat onze docenten constant op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen in normen, wet- en regelgeving zijn zij bij uitstek geschikt voor het ontwikkelen en aanpassen van onze cursussen.

Doorlezen
Door SOBA Security Opleidingen BV
09 - 06 - 17 | 0 reacties

Nieuwe ontwikkelingen

De economie trekt behoorlijk aan, dat merken wij als opleider ook. Veel bedrijven zien in dat het doorlopend opleiden van medewerkers noodzakelijk is voor het succes van de organisatie. Stilstaan is achteruitgang, vooral in een markt waar veel concurrentie is.

Dus ook wij staan niet stil. Door goed te kijken naar de markt, ontwikkelen we nieuwe cursussen en willen we hierbij ook een informatieplatform zijn voor onze klanten.

Doorlezen
Door SOBA Security Opleidingen BV
06 - 03 - 17 | 0 reacties

De 1e les op onze nieuwe locatie!

We zijn van start op onze nieuwe locatie!
Vandaag de start van de verkorte dagcursus MBV en TBV verkort.
Succes allemaal.

Doorlezen
Door SOBA Security Opleidingen BV
15 - 02 - 17 | 0 reacties

Verhuisbericht

Omdat wij uit ons jasje zijn gegroeid op de Rijnzathe 7, gaan we per 1 maart 2017 verhuizen naar een groter pand waar wij o.a. beschikken over:

• 3 leslokalen en een MBV praktijklokaal
• 3 kantoorruimes, kantine met koffiehoek
• Een gezamelijk bedrijfsrestaurant
• Een ruimere parkeergelegenheid

Ons nieuwe adres wordt:
Rijnzathe 8 - 3454 PV De Meern

Doorlezen
Wist u dit al?
Door SOBA Security Opleidingen BV
15 - 02 - 17 | 0 reacties

Is uw personeel op de hoogte?

Wie denkt dat kennis duur is, weet niet wat domheid kost!

  • De nieuwe NEN 1010 is sinds 1 januari 2017 officieel aangewezen. Deze is sterk gewijzigd ten aanzien van de NEN 1010:2007 + C1:2008. Niet alleen nieuwe installaties, ook uitgebreide en aangepaste installaties moeten vanaf dit jaar aan de nieuwe norm voldoen.
  • De NEN 3140 VOP/VP/IV/WV dient u, in verband met het verhoogde risico, elke 2½ à 3 jaar met een herhalingstraining van één dag op te frissen.
  • Vanaf 1 juli 2017 is de Europese CPR norm EN 50575 verplicht. Elk EU-land bepaalt zelf welke brandclassificaties van toepassing zijn op welke gebouwtypen/risicosituaties. In Nederland is hiervoor de NEN 8012 opgesteld. Aan de hand hiervan kan de elektrotechnicus bepalen wat de voorgeschreven brandveiligheidsklasse is van de bekabeling in gebouwen.

De normen veranderen dus voortdurend en sommige ontwikkelingen zijn ingrijpend van aard. Het doorlopend opleiden van medewerkers is dan ook van groot belang voor het succes van uw organisatie.

In maart starten wij met zekerheid NEN-cursussen.

Wacht niet te lang met inschrijven: voor een aantal cursussen en/of locaties geldt een maximaal aantal deelnemers.

Cursusdata NEN cursussen

Doorlezen
Door Alphatronics
08 - 07 - 16 | 0 reacties

SOBA werkt samen met Alphatronics

TKH dochter Alphatronics uit Nijkerk, distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur, heeft haar pakket security opleidingen uitgebreid. Hiertoe is een samenwerking aangegaan met SOBA Security Opleidingen.

Doorlezen
Door Arie Donders RSE
04 - 07 - 16 | 0 reacties

Post-HBO opleiding Security Techniek: Wat een geweldig leerzame opleiding!

Wat een geweldig leerzame opleiding! De lessen worden door verschillende docenten gegeven, die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vak. Zo weet je zeker dat je les krijgt van een deskundige docent die zijn vaak verstaat.

Doorlezen